Konferencelokaler

Smuk herregård, funktionel hovedbygning og smuk natur

KONFERENCELOKALER MELLEM VEJLE OG JELLING

Vores konferencelokaler er en del af Brandbjerg Højskole, der ligger i Jelling. Fra Vejle er der cirka 20 minutters kørsel til højskolen. Konferencelokalerne når du også nemt med bus fra bl.a. Vejle station, og bussen stopper lige ud for døren.

Løsninger

Du kan vælge en løsning, hvor du lejer vores lokaler og selv afholder din konference uden input fra vores side. Du kan også vælge en løsning, hvor vi hjælper dig med at planlægge de aktiviteter, der skal til for at nå jeres mål med konferencen. Med denne model kan du fuldt ud udnytte de helt særlige og anderledes rammer for din konference, som du kun finder på Brandbjerg Højskole. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at planlægge og afholde:

Oplæg · Debat · Teambuilding · Workshops

Forplejning

Hvad enten din konference eller arrangement varer en eller flere dage, så står vores køkkenpersonale klar til at give jer en ekstra gastronomisk og ernæringsrig oplevelse med på vejen.

Læs mere om vores køkken her

Konferencelokaler til et dagsarrangement

Til dig, der skal afholde en dagskonference, møde, foredrag eller lignende kan vi tilbyde et konferencelokale med plads til op mod 200 deltagere

Konference over flere dage

Skal du holde en konference, der løber over flere dage, kan vi tilbyde gode overnatningsmuligheder til dine deltagere. Der er eget bad på alle værelser.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for din konference eller arrangement, indenfor dit budget.
Skriv til Annette Grønhøj på ag@brandbjerg.dk eller fang hende på telefonen på 7587 1500.