Ledige stillinger

Til en mangfoldig arbejdsplads

Bliv en del af en engageret medarbejderstab

På Brandbjerg fejrer vi vores personale, de er nemlig hver og en med til at gøre Brandbjerg Højskole til det helt særlige sted det er.

Alle spiller en lige vigtig rolle fra lærer, pedel, rengøring, køkken, kontoret til ledelsen. Vi fejrer både vores sejre, men også vores fejltrin da vi ved at det i lige så stor grad er der vi udvikler os. På Brandbjerg er der et stærkt sammenhold og det smitter af hele vejen rundt i huset.

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der skulle være en stilling for dig.

Ledige stillinger

Brandbjerg Højskole søger praktikant til marketing og kommunikation

Vi søger en praktikant til vores kommunikations- og marketingsafdeling på Brandbjerg Højskole, der er helt fremme i skoene når det kommer til video-kommunikation på forskellige sociale platforme.

Læs hele opslaget HER

Sygevikar søges til køkkenet på Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskoles køkken søger en vikar til sygemeldt køkkenassistent med 37 arbejdstimer om ugen. Ansættelsen starter nu og fortsætter hele oktober, muligvis længere. Der er fast morgenvagt (mest hverdage) og weekendvagter ca. hver anden weekend. Mødetid er hverdage 06.00-14.00.

Læs hele opslaget HER

 Praktikant med flair for videokommunikation søges til marketingsafdeling på Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole søger en praktikant til vores kommunikations- og marketingsafdeling på Brandbjerg Højskole, der er helt fremme i skoene når det kommer til video-kommunikation på forskellige sociale platforme.

Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole er en ambitiøs, stor og mangfoldig skole, med mange sideløbende aktiviteter i såvel vores kursuscenter som på vore lange kurser. Vi er 35 fastansatte ildsjæle, som er med til at skabe et levende og livligt arbejdsmiljø i en kreativ og vedkommende atmosfære. Vores kerneværdier centrerer sig om det mangfoldige møde, bæredygtighed i eget liv og i samfundslivet, samt den visionære horisont og modet til af drømme stort – og gøre noget ved det!

 

Praktikken

Vi ønsker at styrke vores Youtube kanal, samt at få bedre og mere videomateriale på vores hjemmeside og til brug i markedsføringen. Du vil komme til at indgå som støtte til vores kommunikationsteam, hvor opgaver indenfor video og Youtube er de områder vi særligt sætter fokus på ift. praktikken. Dog kan der også forekomme andre opgaver indenfor kommunikation og markedsføring.

 

Vores forventninger

Du er studerende eller færdiguddannet indenfor en kommunikations – eller medieuddannelse, eller lignende (uddannelsesbaggrund er ikke det centrale!). Vil du være praktikant skal du have kendskab til og gerne erfaring med kommunikation enten i mere bred forstand eller specifikt indenfor video på fx Youtube eller tilsvarende sociale medier.

Praktisk

Praktikstillingen er ulønnet, men vi tilbyder vi kost og logi. Du får vejledning og sparring af vores faste team af kommunikations- og marketingsfolk – og konkret erfaring at skrive på dit CV.

Ansøgning sendes til marketingsansvarlig Marie Aarkrog på ml@brandbjerg.dk, som du også kan henvende dig til ved eventuelle spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfristen er den 01.10.2020 kl. 12 – samtaler afholdes snarest derefter. Praktikken starter d. 4. januar 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 Sygevikar søges til køkkenet på Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskoles køkken søger en vikar til sygemeldt køkkenassistent med 37 arbejdstimer om ugen. Ansættelsen starter nu og fortsætter hele oktober, muligvis længere. Der er fast morgenvagt (mest hverdage) og weekendvagter ca. hver anden weekend. Mødetid er hverdage 06.00-14.00.

 

Brandbjergs køkken kort

 

Brandbjerg Højskoles køkken har sølvmærket i økologi og er uofficielle danmarksmestre i at udnytte alle dele af maden til velsmagende, grønt og overraskende mad. På Brandbjerg Højskole går vi meget op i, hvad vi spiser, og køkkenet arbejder hver dag på at overraske og inspirere. Det betyder noget for os, at maden er lavet af friske økologiske råvarer, at smagen, farverne og anretningen udfordrer vores sanser, og at vi er kreative med at få alle råvarer brugt, så vi sammen passer på vores ressourcer og minimerer spild.

 

Der arbejdes med sæsonens råvarer, og det prioriteres at handle lokalt og gerne direkte fra producenterne. Der er fokus på at anvende meget grønt og mindre kød, og graden af selvforsyning øges år for år. Andelen af økologiske produkter er stadigt stigende, og der er fokus på at nedbringe madspild på mange måder.

 

Kontakt: Finn Mørcke, fm@brandbjerg.dk

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.