Ledige stillinger

Til en mangfoldig arbejdsplads

Bliv en del af en engageret medarbejderstab

På Brandbjerg fejrer vi vores personale, de er nemlig hver og en med til at gøre Brandbjerg Højskole til det helt særlige sted det er.

Alle spiller en lige vigtig rolle fra lærer, pedel, rengøring, køkken, kontoret til ledelsen. Vi fejrer både vores sejre, men også vores fejltrin da vi ved at det i lige så stor grad er der vi udvikler os. På Brandbjerg er der et stærkt sammenhold og det smitter af hele vejen rundt i huset.

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der skulle være en stilling for dig.

Ledige stillinger

Brandbjerg Højskole søger viceforstander

Vi søger en viceforstander med ansvar for højskolens korte højskolekurser og konferencecenteret. En person, som kan videreføre det høje ambitionsniveau gennem god ledelse, forretningsforståelse og evne til at begejstre og bevæge kursister med sit personlige engagement.

Læs hele opslaget HER

Underviser i projektledelse, iværksætteri og aktivisme

Vil du være en del af fagmiljøet ’Projektledelse’, der rummer fag, der har projektledelse, kreative processer, iværksætteri, lederskab, samarbejde og aktivisme i fokus? Har du praktisk og konkret erfaring med projektledelse, iværksætteri og aktivisme. Har diuu også et stærkt netværk indenfor feltet og kan forbinde undervisningen til andre ildsjæle, der arbejder med socialt og bæredygtigt iværksætteri, projektledelse og aktivisme? Så er det måske dig vi søger!

Læs hele opslaget HER

Underviser i tysk søges til ny skibums-linje på Brandbjerg Højskole

Kan du junglere med skitekniske begreber, og er du også i stand til at formidle de sproglige forskelle mellem tysk og østrigsk, så er det måske dig vi søger!

Læs hele opslaget HER

Dygtig souschef søges til ambitiøst højskolekøkken 

Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk souschef med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. 

Læs hele opslaget HER

Brandbjerg Højskole søger viceforstander

Brandbjerg Højskole er en stor og ambitiøs højskole med både lange og korte kurser, konferencegæster og åbne arrangementer for lokalsamfundet. Et levende hus, der skaber rammerne for det inspirerende, mangfoldige møde mellem mennesker og giver plads til store drømme og livsbevægende forandringer.

På Brandbjerg har vi en bred vifte af ugekurser, og vi har så stor efterspørgsel på dem, at vi igennem en del år har udvidet udbuddet. Det er der flere årsager til. Først og fremmest handler det om indhold og atmosfære, men det handler også om gode faciliteter, og sidst, men ikke mindst, om kursusledere og undervisere, der brænder for det, de laver og sætter mennesker i bevægelse.

 

Vi søger en viceforstander med ansvar for højskolens korte højskolekurser og konferencecenteret. En person, som kan videreføre det høje ambitionsniveau gennem god ledelse, forretningsforståelse og evne til at begejstre og bevæge kursister med sit personlige engagement.

 

Vi forventer at du har højskoleerfaring – især fra korte kurser – og er parat til at indgå i et tæt samarbejde med forstanderen og viceforstanderen for de lange kurser om at føre Brandbjergs visioner ud i livet.

Derudover forventer vi, at du

 • Er klar til at stå i spidsen for systematisk og struktureret udvikling, planlægning og afvikling af korte kurser i Brandbjergs ånd.
 • Har økonomisk indsigt og forretningsforståelse, som sikrer en stabil drift.
 • Er en dygtig personaleleder, der kan samle dit team omkring dig og integrere det i helheden på en stor kompleks højskole.
 • Har noget på hjerte og pondus til at formidle det på morgensamlinger og i foredrag.
 • Holder af at deltage i sociale aktiviteter sammen med kursister af mange slags.
 • Arbejder energisk, selvstændigt og med øje for helheden.
 • Har lyst og energi til at tage del i skolens liv og ledelse med alt det, der er dig. 

Vi tilbyder dig 

 • En højskole med store drømme, bære- og væredygtige dagsordener og plads til udvikling.
 • En flok stærke kursusledere.
 • 40 skønne, engagerede kolleger fordelt på mange faggrupper. 
 • Et minisamfund med masser af aktivitet, en varm atmosfære og plads til begejstring.
 • En arbejdsplads med sammenhængskraft, vedkommenhed og en stærk vilje til at deltage i dannelsen af mennesker og verden.

Vækker denne beskrivelse dine drømme og din energi, så begynd dit næste eventyr på Brandbjerg Højskole.

 

Ansøgningsfrist: 19/8 2020

Forventet tiltrædelse: 1/10 2020

Send din ansøgning til bh@brandbjerg.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Lægsgaard på sl@brandbjerg.dk.

Vil du undervise i projektledelse, iværksætteri og aktivisme i et internationalt højskolemiljø? 

Brandbjerg Højskole søger en timelærer til undervisning i fagene Projektledelse, Iværksætteri, Politisk aktivisme og klimaaktivisme i skoleåret 2020-2021Som timelærer kommer til at være en del af fagmiljøet ’Projektledelse’, der rummer fag, der har projektledelse, kreative processer, iværksætteri, lederskab, samarbejde og aktivisme i fokus 

Som timelærer tilrettelægger du undervisningen i fagene på egen hånd med henblik på elevernes læring og almene dannelse i forhold til projektledelses-, aktivisme- eller iværksætterhåndværket – fra ide til handling eller flyvefærdig virksomhed. Du har mulighed for at forme faget efter dine interesseområder og evner i dialog med de øvrige lærere i fagmiljøet – og du bliver medudvikler af vores faglige profil indenfor disse områder.  

I projektledelse arbejdes der med projektledelsesværktøjer, design thinkingexperience design og personligt lederskab mv. Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med hovedlæreren på faget.  

Du kan læse om faget her: https://brandbjerg.dk/projektledelse-fag/ 

 

Iværksætterifaget fokuserer vi som udgangspunkt på sociale og bæredygtighedsorienterede projekter. Du kan læse om faget herhttps://brandbjerg.dk/ivaerksaetteri/ 

 

Faget Klimaaktivisme fokuserer på det aktive medborgerskab og den konkrete aktivisme indenfor feltet. Vi ser gerne at faget undervises i samarbejde med en eller flere NGO’er, der arbejder med klimadagsordenen. Du kan læse om faget: https://brandbjerg.dk/klimaaktivisme/ 

 

I Politisk aktivisme arbejdes der med demokratiforståelse, medborgerskab og konkret aktivisme indenfor et område, der vælges sammen med eleverne. 

Du kan læse om faget her: https://www.brandbjerg.dk/valgfag/politisk-aktivisme/ 

 

Du kan se hvilke andre fag, der er i fagmiljøet her: https://brandbjerg.dk/projektledelse-4/  

 

Brandbjerg Højskole  

Brandbjerg Højskole er en ambitiøs, stor og mangfoldig skole, med mange sideløbende aktiviteter i såvel vores konferencecenter, korte kurser som på vores lange kurser. Vi er 35 fastansatte ildsjæle, som er med til at skabe et levende og livligt arbejdsmiljø i en kreativ og vedkommende atmosfære. Vores kerneværdier centrerer sig om det mangfoldige møde, bæredygtighed i eget liv og i samfundslivet, samt den visionære horisont og modet til af drømme stort – og gøre noget ved det! 

 

Vores forventninger 

Du har praktisk og konkret erfaring med projektledelse, iværksætteri og aktivismeDu har et stærkt netværk indenfor feltet og kan forbinde undervisningen til andre ildsjæle, der arbejder med socialt og bæredygtigt iværksætteri, projektledelse og aktivismeDet er en fordel (men ikke et krav) at du har undervisningserfaring. Vi forventer, at du kan samarbejde med de faste lærere på skolen om faget. 

Gode engelskkundskaber er et krav. Vi har 15-25 % internationale elever, så en del af undervisningen vil foregå på engelsk og du skal kunne begå dig i et internationalt miljø med mange kulturer. 

Praktisk 

Faget Projektledelse undervises onsdage fra 9.30-16 og torsdage fra 9.30-11 i uge 45-51 og 6-17, samt hele uge 10 fra 9.30-16.  

Faget Iværksætteri undervises mandage fra kl. 9.30-16 i uge 1325 i 2021. 

Fagene Politisk aktivisme og Klimaaktivisme undervises fredage fra 9.30-15 i 6 ugers forløb på skift fra uge 38-25. 

Undervisningen aflønnes efter gældende satser fra Moderniseringsstyrelsen (391 kr. / undervisningstime inkl. forberedelse og feriepenge).  

Spørgsmål kan rettes til viceforstander Rane Baadsgaard Lange på rbl@brandbjerg.dk.  

Ansøgning sendes til bh@brandbjerg.dk – fristen er den 17.8.2020 kl. 12. Samtaler afholdes senere samme uge 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

Vil du være undervise tysk i den nye Skibums-linje på Brandbjerg Højskole?

Brandbjerg Højskole starter til efteråret vores nye Skibums-linje, hvor eleverne bliver forberedt i fire måneder på højskolen og herefter får arbejde i Østrig som skilærere i hele vintersæsonen. Foruden fokus på fysisk træning og skiteknik er tyskundervisning en vigtig del af forløbet, hvor eleverne – uanset tyskniveau – skal have skærpet deres tyskkundskaber, så de kan få det optimale ud af deres ophold i Østrig.

 

Som timelærer tilrettelægger du undervisningen i faget på egen hånd med henblik på elevernes læring. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre lærere i fagmiljøet. Du har mulighed for at forme faget efter dine interesseområder og evner i dialog med de øvrige lærere i fagmiljøet.

 

Vi forventer, at undervisningen kommer rundt om skitekniske begreber, og det er en klar fordel, hvis du også er i stand til at formidle de sproglige forskelle mellem tysk og østrigsk.

 

Du kan læse om Skibums: https://brandbjerg.dk/skibums/

Du kan se hvilke andre fag, der er i fagmiljøet: https://brandbjerg.dk/ski-og-idraet/

 

Brandbjerg Højskole 

Brandbjerg Højskole er en ambitiøs, stor og mangfoldig skole, med mange sideløbende aktiviteter i såvel vores konferencecenter, korte kurser som på vores lange kurser. Vi er 35 fastansatte ildsjæle, som er med til at skabe et levende og livligt arbejdsmiljø i en kreativ og vedkommende atmosfære. Vores kerneværdier centrerer sig om det mangfoldige møde, bæredygtighed i eget liv og i samfundslivet, samt den visionære horisont og modet til af drømme stort – og gøre noget ved det!

 

Vores forventninger

Du har erfaring med tyskundervisning som sproglærer. Vi forventer, at du kan samarbejde med de faste lærere på skolen om fag og lokaler. Du skal kunne begå dig i et internationalt miljø med mange kulturer.

 

Praktisk

 

Tysk undervises mandage fra kl. fra kl. 9.30-12.15 og 13.45-15 i perioden september til december, dog med nogle undtagelser.

Ansøgning sendes til bh@brandbjerg.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte koordinator Karim Pedersen på kp@brandbjerg.dk.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2020 kl. 12 – samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Dygtig souschef søges til ambitiøst højskolekøkken 

Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk souschef med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. Det er et krav fra vores side, at delsker at lave mad, at du har interesse for det sunde og bæredygtige køkken, og at du har lyst til at arbejde i et meget levende hus med høje køkkenambitioner. 

Brandbjerg er en højskole med et levende, stærkt og hjemligt arbejdsmiljø, præget af pionerindstilling, iværksætterånd og vilje til at gøre en forskel i verden. Vores køkken satser på hjemmelavet, lækker og sund mad og vedvarende udvikling i forhold til bæredygtighed, økologi og nye smagsoplevelser. 

 

Vi forventer af dig, at du   

 • Har relevant uddannelse og erfaring fra produktion i storkøkken 
 • Har erfaring med personaleledelse og vagtplanlægning 
 • Er kreativ og glad for at arbejde med bæredygtig madlavning 
 • Brænder for at lave mad og er stolt af dit håndværk 
 • Arbejder energisk, selvstændigt og samarbejdsorienteret 
 • Er fleksibel omkring arbejdstider 
 • Spreder godt humør og er engageret og imødekommende overfor både kolleger, elever og kursister 

 

Vi tilbyder dig 

 • Et køkken i rigtig god udvikling, et godt team og en dygtig køkkenchef 
 • En flok skønne, engagerede kolleger på tværs af hele højskolen fordelt på mange faggrupper 
 • En højskole med masser af aktivitet, en varm atmosfære og plads til begejstring 
 • En arbejdsplads med sammenhængskraft, stor fleksibilitet og vilje til at gøre en forskel 
 • Så er du højskoleminded, udviklingsorienteret og fuld af energi, så begynd dit næste eventyr på Brandbjerg.  

 

Stillingen er normeret til 37 timer pr uge 

Løn efter kvalifikationer 

Gode arbejdstider efter vagtplan – primært hverdage med nogle aftener/weekend-/helligdage  

Ansøgningsfrist: Lørdag d. 1august, men der afholdes løbende jobsamtaler og stillingen besættes, når den rette er fundet. 

Send din ansøgning til bh@brandbjerg.dk  

 

 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.