Ledige stillinger

Til en mangfoldig arbejdsplads

Bliv en del af en engageret medarbejderstab

På Brandbjerg fejrer vi vores personale, de er nemlig hver og en med til at gøre Brandbjerg Højskole til det helt særlige sted det er.

Alle spiller en lige vigtig rolle fra lærer, pedel, rengøring, køkken, kontoret til ledelsen. Vi fejrer både vores sejre, men også vores fejltrin da vi ved at det i lige så stor grad er der vi udvikler os. På Brandbjerg er der et stærkt sammenhold og det smitter af hele vejen rundt i huset.

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der skulle være en stilling for dig.

Ledige stillinger

Dygtig kollega søges til ambitiøst højskolekøkken

Brandbjerg Højskole søger en fagligt stærk medarbejder med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken.

Læs hele opslaget HER

 

Vi søger en ikke hel almindelig pedel

Er du en dygtig håndværker, der kan lide en blanding af mange typer opgaver? Kan du både tænke stort og have øje for den lille detalje, der nogle gange gør hele forskellen? Og er du et engageret menneske med en stor arbejdskapacitet, noget på hjerte og en lyst til at engagere dig i et levende højskolemiljø? Så er du måske noget for os.

Læs hele opslaget HER

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.