Lyddesign

På lyddesign, som er en del af temaugen i efteråret, skal vi skabe lyd og musik på forskellige måder, som er med til at spille ind i temaet og hele opsætningen for aftenen.

Mulighederne er mange:
Der er både mulighed for at performe, dvs. spille musik og afvikle lyd, mens publikum er til stede, og der er også mulighed for at producere forskellige klangbilleder og lydlandskaber, både akustiske og elektroniske, som bliver afviklet fra en computer.
Vi skal måske bruge stemmens mange muligheder med sang og råb og hvisken til at understøtte en scene, som scenografiholdet har bygget op.

Du kan også være med til at styre knapperne bag lydpulten, hvis du har interesse i at lære noget om mixerpulte og lydeffekter.
Det kan være, vi bygger et surround setup i loftet og blæser høj hjemmelavet techno ud, eller skaber mørke kroge med akustiske guitarer. Det kan være, vi vil skrive sange, som bliver spillet og sunget i løbet af aftenen. Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser.

Fagmiljøet Musik

Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre i sammenspil, stemmetræning, elektronisk musik eller sangskrivning.

Underviser

Kristoffer Fynbo Thorning

Kristoffer Fynbo Thorning

Elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang og når man er i rum med Kristoffer går der ikke lang tid før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Kristoffer elsker musik vendt på alle leder og kanter og ligger meget vægt på at det skal kunne mærkes fysisk.

Når Kristoffer ikke underviser på højskolen, turnerer han i det meste af verden med sin elektroniske vokalgruppe Postyr.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.