Mad med mod

Dette fag bygger op mod et stort arrangement, hvor du får lov at mærke suset fra den store scene med en festmiddag i din hule hånd. Det kræver mod, overblik, planlægning og improvisation samt en god del samarbejde, men det ved du mere om efter en gang ”mad med mod”.

Mad med mod er et fag i madlavning med fokus på bæredygtighed, gode madoplevelser og mod på at prøve noget nyt. Du behøver ingen kokkeerfaring, du skal bare komme med din nysgerrighed og din lyst til at eksperimentere. Man bliver selvfølgelig ikke superkok på kort tid, men med det fundament, du får lagt på højskolen, baner du nye veje for din madlavning og gør den måske til en livslang passion.

 

Som højskolefag er Mad med mod på én gang et madværksted og et sanselaboratorium. Det er fælles madlavning, der satser på sanseindtryk og gode bæredygtige råvarer, og vi eksperimenterer med at sætte dem sammen til nye oplevelser på den enkle, den raffinerede og den tjekkede måde. Du lærer en masse gode kokketricks, og så lader vi os inspirere af alverdens køkkener uden at lade os binde.

Vores svendestykke er en festmiddag til hele højskolen. Det kræver mod, overblik, planlægning og improvisation samt en god del samarbejde, så der er meget at lære i ”Mad med mod”.

Fagmiljøet Bæredygtighed

Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis - så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv. 

Underviser

Lone Kau

Lone Kau

Lone er født på Grønland, men har levet det meste af sit unge liv i nærheden af Hobro/Mariager Fjord, hvor hun også mødte sin mand Simon (Forstander på Brandbjerg).

Lone elsker naturen, sport og at lave mad over bål. Hun er leder af “Hvejselkoret”, en fantastisk sanger og en habil trompetist.

Et rigtigt sjovt fag, bare trist det er så kort

{

Et fantastisk fag, hvor man kan udfordre sig selv i køkkenet og endda få lov til at smage på det man får lavet.

Alexander

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!