Lederteam

Simon Lægsgaard

Forstander

Simon er Brandbjergs forstander. Hans store lidenskaber er digt- og sangskrivning, natur, jagt, gastronomi, og livets store og små sammenhænge. Han sidder tilmed som næstformand i FFD og er aktiv i udviklingsarbejdet bag Ungdomsøen.

Rane Baadsgaard Lange

Viceforstander for lange kurser

Rane er viceforstander for Brandbjergs lange kurser. Ranes hjertebarn er “bæredygtig dannelse”. I hans optik er bæredygtighed er noget, vi skaber sammen – og Brandbjerg Højskole er et af de steder, hvor vi kan mødes om undersøgelsen af, hvad bæredygtighed betyder i praksis’.

Andreas Vappula Nilsson

Viceforstander for korte kurser & kommunikation

For Andreas er højskolen et sted, hvor mennesker livet igennem træder ind ad døren af lyst og med store forventninger. Det skal vi møde med nysgerrighed og inspiration, så vi sammen tager livtag med ansvaret for os selv, de fællesskaber vi indgår i og tidens brændende spørgsmål.

Anette Føns

Forretningsfører/HR

Kunsten er at finde meningen, balancen og sammenhængskraften.
På Brandbjerg Højskole kan Anette kæde forretningsforståelse sammen med dannelse.

Lærerne

Maiken Bro Rasmussen

Friluftsliv

Maiken er Friluftslærer, men pt på barsel

Gro Mygind

Projektledelse, Eventlab, Personlig ledelse og teater

Gro elsker sommerhuset på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Casper Borch Madsen

Friluftsliv, Adventuresport, Havkajak, Alpin ski og Fysisk træning

Ifølge Casper handler et højskoleophold, som Outdoor-faget, om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

Mette Øyås Madsen

Kompas, Køn, krop og seksualitet, Film, Filmproduktion, Eksistentiel vejledning, Skriveværksted, Dans

Mette går for at være Brandbjergs mest kageglade menneske, gør jævnligt pinlige ting (for det meste utilsigtet), elsker at danse på alle tider af døgnet og bliver rolig når hun står foran havet.

Rasmus Sejersen

Musik, Sangskrivning

Rasmus synes tid og ro er vigtigere end penge og travlhed, og når vi mærker hinanden både fysisk og mentalt, kan vi forandre og forandres.

Kristoffer Fynbo Thorning

Musik, Elektronisk musik, Beat it!

Energi, kreativitet og nysgerrighed er nøgleord for Kristoffers musikalske liv. Han elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang. Når man er i rum med Kristoffer, går der ikke lang tid før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Lone Kau

Bæredygtighed, Havebrug og Genbrugsdesign

Lone er født på Grønland, men har levet det meste af sit unge liv i nærheden af Hobro/Mariager Fjord, hvor hun også mødte sin mand Simon (Forstander på Brandbjerg).

Laila Beltofte Hygebjerg

Keramik

Laila er vild med det finurlige og lidt skæve. Hun elsker at lave alt muligt kreativt, især Rakubrændt keramik, glas, smykker og at lave sjove ting af gamle sager.

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Kompas, Maleri og Tegning

Anna-Sofie tror på nærvær, kærlighed og balance og vigtigheden af at være tro mod sig selv og det man kommer fra.

Anne Neimann

Iværksætteri, projektledelse, aktivisme og radio/podcast

Anne elsker når, der er kort fra tanke til handling, at omsætte idéer til virkelige eksperimenter og skabe oplevelser, der kan sætte noget i gang hos os selv, i vores medmennesker og i den verden, der omgiver os.

Nina Neckelmann

Mentor–koordinator og underviser i Studievejledning og Eksistentiel vejledning

En af Ninas livsværdier er mangfoldighed. Hun mener, at der skal være plads til alle og at alles stemmer fortjener at blive hørt.

Niklas Dahl-Nielsen

Friluftsliv, Havkajak, Klatring

Niklas er friluftstosse og idrætsnørd. Han elsker roen, der kan skabes i egen krop og sjæl, såvel som roen, der skabes mellem mennesker i mødet med naturen.

Emil Skrædderdal

Bæredygtighed, Bæredygtigt byggeri og Træhåndværk

Emil elsker at være i processer, hvor man sammen skaber noget, der vil komme fællesskabet til gode og er dybt interesseret i, hvordan dette gøres på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Mikas Eskesen

Band og Elektronisk musik

Mikas er en troldmand med musik og digitale instrumenter

Carsten Jørgensen

Keramik

Carsten blev selv inspireret til at lave keramik, da han var højskoleelev, og efterfølgende blev han uddannet på Kunstakademiet og Designskolerne i henholdsvis Kolding og København. Men højskolen og de mange muligheder, den giver for at udvikle sig personligt og i fællesskab med andre, er og bliver en uovertruffen måde at lære sig selv at kende på.

Shasmina Gainor

Kompas, Yoga, Meditation

Shasmina elsker den ro i sindet hun får af en lang gåtur i skoven; at blive oprigtigt rørt i mødet med et andet menneske; at tænke dybt og snakke længe om alt det, der giver livet mening og ikke mindst; at grine så meget, at tårerne triller ned ad kinderne.

Kristoffer Korshøj

Kristoffer Korshøj Nielsen

Regenerativt Jordbrug

Plantenørd med baggrund som selvstænding gartner. Har leveret grønsager til forskellige restauranter blandt andet Ti Trin Ned. Kristoffer nørder på Brandbjerg med at omdanne dele af vores store udeareal til regenerativt jordbrug.

Kristoffer Korshøj

Jacob Andersen 

Friluftsliv, Genbrugsdesign, vandring og Filosofi, Selvudvikling

Et højskoleophold er en enestående mulighed for at møde dig selv gennem mødet med andre.

Ifølge Jacob er de største bjerge, vi kan bestige, de indre. Gennem fag og samtaler er han særligt optaget af at koble erfaringerne i højskolelivet med refleksioner, så der skabes indsigt og bevægelse på den enkeltes rejse gennem livet.

Nabil

Praktikant på Friluftsliv

Mere info kommer…

Læs mere

Ljudmilla

Tegning, Maleri

Ljudmilla er skolens lærer indenfor maleri og tegning.

Korte Kurser

Charlotte Zeberg Johnsen

Kursusleder

Charlotte elsker mødet mellem mennesker, en god debat og i særdeleshed de aha-oplevelser, der kan komme ud af både møder og debatter.

Marie Aarkrog

Kursusleder og markedsføring

Marie elsker det helt særlige rum der er Brandbjerg Højskole, hvor de mangfoldige møder trives, og bæredygtighed og væredygtighed ikke blot er en illusion, men er den styrende måde at tænke mennesker og ressourcer på.   

Jesper Winther

Kursus- og projektleder

Jesper drives af at se mange timers planlægning og koordinering udfolde sig i et fedt højskolekursus. Og samtidig er han nok den eneste på Brandbjerg, der kan lave et stempeltræk på en skibsgenerator.     

Nikolaj Hygebjerg

Kursusleder og kommunikation

Nikolaj er Brandbjergs ekspert indenfor grafisk design, app-design og webdesign. Han har undervist på højskoler med fokus på design og innovation. Derudover er Nikolaj entusiastisk selvbygger indenfor bæredygtigt byggeri på Friland hvor han bygger og laver workshops i bæredygtighed.

Administrationen

Birgitte Nielsen

Bogholder

Birgitte Nielsen er ofte det første ansigt du møder på kontoret eller den første du taler med når du ringer til Brandbjerg Højskole.

Annette Grønhøj

Udlejning og konferencekoordinator 

Annette styrer Brandbjerg Højskoles konferencecenter og hendes fornemmeste opgave at servicere gæster i huset. Herudover brænder hun for salg og er ikke bange for at springe ud fra klipper.

Johanne Mellergaard

Projektleder og koordinator

Johanne vil nødig springe over, hvor gærdet er lavest, og mener, at vi får de største oplevelser her i livet, hvis vi tør at gå veje, som ikke allerede er udforsket.

Birgitte Englyst

Salg og rekruttering

Birgitte Englyst’ rolle på Brandbjerg er at skabe størst mulig interesse for vores lange højskoleophold.
Birgittes tilgang til andre er respektfuld, motiverende og anerkendende.

Pernille Alrø

frontdesk/administrativ medarbejder

Pernille elsker det dejlige sammenhold der er på Brandbjerg Højskole. Stedet hvor man bliver set og hørt, som den person man er.

Emil Bramsensgaard

Rundviser

Emil elsker at dele ud af sine mange oplevelser fra Brandbjerg-tiden med håb om, at interesserede unge bliver fascineret af højskoleboblen, så de får sig samme oplevelse og bliver en del af det unikke fællesskab.

Caroline Pedersen

Rundviser

Caroline er højskoleentausiast på højt plan. Som tidligere elev kender hun alt til Brandbjergs kroge og hemmeligheder. Hun elsker sjov og spas, og går næsten aldrig i sort. Du kan derfor altid kende hende på hendes farverige tøj og store smil.

Jonas Dandanell

Rundviser

Mere info kommer…

Læs mere

Aleksander Bille

Rundviser

Mere info kommer…

Læs mere

Pedellerne

Mogens Vinding Jensen

Chefpedel

Mogens er en af Brandbjergs kreative chefpedeller. For Mogens er drivkraften selve servicen i at løse opgaver, som gør andres hverdag bedre.

Peter Nielsen

Pedel

Peter holder meget af at gå og rode på sit værksted, og så elsker han at være omgivet af naturen.

Søren Delcomyn

Chefpedel

Jeppe Kloster

Pedel

Jeppe er tidligere Brandbjerg elev og nyder at være ude i Brandbjergs skønne natur og omgivelser, når han passer Brandbjergs mange udendørs kvadratmetre.  

Jack Strandgaard Wolfhagen

Pedel

Jack er Brandbjergs tømmer og kan godt lide at betragte højskolen med håndværkerens briller – sådan lidt udefra og ind i et helt særligt miljø.

Køkkenet

Helle Nissen Andersen

Køkkenchef

Helle er en mester i at jonglere med lækre madplaner sammen med sit dygtige køkkenteam, så både gæster, kursister, elever og personale føler sig ekstra forkælede.   

Dorthe Størner

Køkkenmedarbejder

Dorthe er en sand mester, når det kommer til at forberede Brandbjergs overdådige og indbydende frokostbuffet.

Lene Jensen

Køkkenmedarbejder

Jeanette

Kok

Læs mere

Anita Bech

Køkkenmedarbejder

 

Nicolaj Ebbesen Sørensen

Køkkenmedarbejder

Martin

Kok

Læs mere

Rengøringen

Henriette Luja

Rengøringsleder

Henriette er Brandbjergs skarpe rengøringschef.

Læs mere

Fares Hanon

Rengøring

Danni Nørgaard

Rengøring

Ludmila Arzamastseva

Rengøring

Ludmilla sørger for at her er rent og pænt, både oppe og nede. Man møder ofte Ludmilla smilende på værelsesgangene. Ludmilla er også ret skrap til russisk. 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook