Ledelsen

Simon Lægsgaard

Forstander

Simon er Brandbjergs forstander. Hans store lidenskaber er digt- og sangskrivning, natur, jagt, gastronomi, og livets store og små sammenhænge. Han sidder tilmed som næstformand i FFD og er aktiv i udviklingsarbejdet bag Ungdomsøen.

Rane Baadsgaard Lange

Viceforstander for lange kurser

Rane er viceforstander for Brandbjergs lange kurser. Ranes hjertebarn er “bæredygtig dannelse”. I hans optik er bæredygtighed er noget, vi skaber sammen – og Brandbjerg Højskole er et af de steder, hvor vi kan mødes om undersøgelsen af, hvad bæredygtighed betyder i praksis’.

Majken Graver

Viceforstander for korte kurser 

Majken er viceforstander for Brandbjergs korte kurser. Hun mener, er at dannelse er vigtig for alle, uanset hvem man er. Et højskoleophold kan være med til at kickstarte eller stimulere virkelyst eller lyst til livet eller til at prøve nye sider af sig selv.

Lærerne

Maiken Bro Rasmussen

Friluftsliv

Gro Mygind

Projektledelse, Eventlab, Personlig ledelse og teater

Gro elsker sommerhuset på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Casper Borch Madsen

Friluftsliv, Adventuresport, Havkajak, Alpin ski og Fysisk træning

Ifølge Casper handler et højskoleophold, som Outdoor-faget, om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

Mette Øyås Madsen

Kompas, Køn, krop og seksualitet, Film, Filmproduktion, Eksistentiel vejledning, Skriveværksted, Dans

Mette går for at være Brandbjergs mest kageglade menneske, gør jævnligt pinlige ting (for det meste utilsigtet), elsker at danse på alle tider af døgnet og bliver rolig når hun står foran havet.

Rasmus Sejersen

Musik, Sangskrivning

Rasmus synes tid og ro er vigtigere end penge og travlhed, og når vi mærker hinanden både fysisk og mentalt, kan vi forandre og forandres.

Kristoffer Fynbo Thorning

Musik, Elektronisk musik, Beat it!

Energi, kreativitet og nysgerrighed er nøgleord for Kristoffers musikalske liv. Han elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang. Når man er i rum med Kristoffer, går der ikke lang tid før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Lone Kau

Bæredygtighed, Havebrug og Genbrugsdesign

Lone er født på Grønland, men har levet det meste af sit unge liv i nærheden af Hobro/Mariager Fjord, hvor hun også mødte sin mand Simon (Forstander på Brandbjerg).

Jesper Andersen

Kompas, Yoga og mindfulness

Jesper mener, det vigtigste i livet er at opdage og få kontakt til hvem vi egentlig er, vores krop, bevidsthed og livsenergi, og ikke mindst at mærke den frihed, der er forbundet med at få bedre kontakt til sig selv og andre.

Laila Beltofte Hygebjerg

Keramik

Laila er vild med det finurlige og lidt skæve. Hun elsker at lave alt muligt kreativt, især Rakubrændt keramik, glas, smykker og at lave sjove ting af gamle sager.

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Kompas, Maleri og Tegning

Anna-Sofie tror på nærvær, kærlighed og balance og vigtigheden af at være tro mod sig selv og det man kommer fra.

Anne Neimann

Iværksætteri, projektledelse, aktivisme og radio/podcast

Anne elsker når, der er kort fra tanke til handling, at omsætte idéer til virkelige eksperimenter og skabe oplevelser, der kan sætte noget i gang hos os selv, i vores medmennesker og i den verden, der omgiver os.

Nina Neckelmann

Mentor–koordinator og underviser i Studievejledning og Eksistentiel vejledning

En af Ninas livsværdier er mangfoldighed. Hun mener, at der skal være plads til alle og at alles stemmer fortjener at blive hørt.

Niklas Dahl-Nielsen

Friluftsliv, Havkajak, Klatring

Niklas er friluftstosse og idrætsnørd. Han elsker roen, der kan skabes i egen krop og sjæl, såvel som roen, der skabes mellem mennesker i mødet med naturen.

Karim Pedersen

Skibums, Fremtidslaberatoriet, Demokratipilot

Karim brænder for bæredygtighed og iværksætteri, hvilket også driver ham til at være en del af det globale projekt UNLEASH. Han er samtidig teknologinørd og Brandbjergs IT-førstehjælper.

Emil Skrædderdal

Bæredygtighed, Bæredygtigt byggeri og Træhåndværk

Emil elsker at være i processer, hvor man sammen skaber noget, der vil komme fællesskabet til gode og er dybt interesseret i, hvordan dette gøres på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Mikas Eskesen

Band og Elektronisk musik

Karoline Nolsø Aaen

Permakultur Design

Karoline er Permakultur-guruen fra Økosamfundet Friland. Her bor hun off-grid og selvforsynende i et halmhus med sin mand Tycho.

Helene Thing

Keramik

Helene er meget optaget af at videregive glæden ved leret og så er vigtigt for hende, at eleverne lykkes med keramikken.

Roberto Marchesi

Tegning, Maleri, Croquis

Korte Kurser

Charlotte Zeberg Johnsen

Kursusleder

Charlotte elsker mødet mellem mennesker, en god debat og i særdeleshed de aha-oplevelser, der kan komme ud af både møder og debatter.

Marie Aarkrog

Kursusleder og markedsføring

Marie elsker det helt særlige rum der er Brandbjerg Højskole, hvor de mangfoldige møder trives, og bæredygtighed og væredygtighed ikke blot er en illusion, men er den styrende måde at tænke mennesker og ressourcer på.   

Jesper Winther

Kursus- og projektleder

Jesper drives af at se mange timers planlægning og koordinering udfolde sig i et fedt højskolekursus. Og samtidig er han nok den eneste på Brandbjerg, der kan lave et stempeltræk på en skibsgenerator.     

Nikolaj Hygebjerg

Kursusleder og kommunikation

Nikolaj er Brandbjergs ekspert indenfor grafisk design, app-design og webdesign. Han har undervist på højskoler med fokus på design og innovation. Derudover er Nikolaj entusiastisk selvbygger indenfor bæredygtigt byggeri på Friland hvor han bygger og laver workshops i bæredygtighed.

Administrationen

Birgitte Nielsen

Bogholder

Birgitte Nielsen er ofte det første ansigt du møder på kontoret eller den første du taler med når du ringer til Brandbjerg Højskole.

Anette Føns

Forretningsfører

Anette er Brandbjergs talknuser og hun elsker facit med to streger og i sorte nuancer!

Annette Grønhøj

Udlejning og konferencekoordinator 

Annette styrer Brandbjerg Højskoles konferencecenter og hendes fornemmeste opgave at servicere gæster i huset. Herudover brænder hun for salg og er ikke bange for at springe ud fra klipper.

Birgitte Englyst

Salg og rekruttering

Birgitte føler sig meget priviligeret over at have muligheden for at arbejde med unge mennesker, både danske og internationale. Hendes værdier er: Troværdighed, respekt, nærvær og helhed.

Emil Bramsensgaard

Rundviser

Emil elsker at dele ud af sine mange oplevelser fra Brandbjerg-tiden med håb om, at interesserede unge bliver fascineret af højskoleboblen, så de får sig samme oplevelse og bliver en del af det unikke fællesskab.

Johanne Mellergaard

Projektleder og koordinator

Johanne vil nødig springe over, hvor gærdet er lavest, og mener, at vi får de største oplevelser her i livet, hvis vi tør at gå veje, som ikke allerede er udforsket.

Emma Bejstrup Strange 

Kommunikationspraktikant, videoproduktion

Pedellerne

Mogens Vinding Jensen

Chefpedel

Mogens er en af Brandbjergs kreative chefpedeller. For Mogens er drivkraften selve servicen i at løse opgaver, som gør andres hverdag bedre.

Peter Nielsen

Pedel

Peter holder meget af at gå og rode på sit værksted, og så elsker han at være omgivet af naturen.

Søren Delcomyn

Chefpedel

Jan Dahlsen

Pedel

Jan drives af at gøre en forskel for andre, hjælpe andre og at kunne se tilbage på en dag med mange opgaver, som er løst bedst muligt.

Køkkenet

Finn Mørcke

Køkkenleder

Finn brænder for det gode måltid lavet af gode råvarer og gerne fra vores omkringliggende natur. 

Dorthe Størner

Køkkenmedarbejder

Dorthe er en sand mester, når det kommer til at forberede Brandbjergs overdådige og indbydende frokostbuffet.

Helle Nissen Andersen

Souschef i køkkenet

Cecilie Hansen

Køkkenmedarbejder

Lene Jensen

Køkkenmedarbejder

Dorthe Riis

Køkkenmedarbejder

Maria Julie Sørensen

Køkken-runner

Læs mere

Rengøringen

Lisbeth Jeppesen

Rengøring

Lisbeth har fået Brandbjerg til at skinne i mange år og så er hun tilmed nabo til skolen.

Fares Hanon

Rengøring

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.