Alternative boldspil

Alternative boldspil

Der vil være kendte boldspil, som vi giver et twist, men du vil også møde nye boldspil, som ingen formentlig kender, ligesom vi skal udvikle vores egne boldspil. Hvilke parametre kan vi skrue på for at ændre energien i et spil – hvad gør det ved spillet?

Vi skal bl.a. spille madrasbold og ultimatebold  – og herigennem også undersøge, hvordan vi er påvirket af vores forforståelser?

Forhåbentlig skal vi se på boldspil under andre forudsætninger – handicapidræt – hvor vi tager på ekskursion og spiller kørestolsrugby eller lignende.

Der er ikke noget mere cool end at omskabe gode råvarer til et velsmagende måltid med primitive midler. Det helstegte dyr over den åbne ild, duften fra brødet i jordovnen, grønsagernes syden i gløderne og pizzaen på de varme sten. Det er indbegrebet af friluftsliv.

Bålmad er en æstetisk totaloplevelse lige midt i naturens teater. Den skal kæmpes for, den skal kæles for, den kræver fuld opmærksomhed, og den bliver til i samarbejde.

Til gengæld smager den af alle anstrengelserne, så både engle og fugle synger.

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Maiken Bro Rasmussen

Maiken Bro Rasmussen

Højskolelærer

Underviser i fagmiljøet Friluftsliv
Læs mere

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!