Medspiller

 

Bolden flyver gennem luften – du skal stoppe den med venstre fod og spille den videre til Amalie. Den rammer din mave. I griner. Bolden var alt for høj til den fod. Det er ikke helt det samme som på fodboldbanen. Her handler det faktisk ikke om at score mål, men om alt det der ligger imellem.

 

I Medspiller undersøger vi begrebet medspiller. Hvad er en god medspiller? Hvad er en modspiller? Hvordan spiller man hinanden gode og hvordan skaber man det gode spil? Begrebet medspiller undersøges gennem forskellige små og mindre kendte boldspil.  Tillid, kommunikation, relationelle færdigheder og kønsintegration i boldspil er helt centrale i Medspiller. Og så skal vi have det helt vildt sjovt når vi kaster os ud i kaosspil.
Hvad får du ud af faget:

Du bliver en del af et team og lærer at tage medejerskab. Du skal lære om og gennem boldspil – altså fokus på det taktiske og det man kan lære gennem spillet og mindre fokus på de tekniske færdigheder. Gennem kaosboldspil, både kendte og ukendte, kommer du til at arbejde med egne og andres roller i relation til hinanden.

Og gennem boldspil og refleksioner får du skærpet din bevidsthed om hvad den gode medspiller og det gode team er både på og uden for banen, og hvad der er med til at skabe dette.

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Maiken Bro Rasmussen

Maiken Bro Rasmussen

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!