Gro Mygind

Position: Højskolelærer

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Før Brandbjerg har Gro arbejdet som studievalgsvejleder hos Studievalg København. Udover det har hun rejst i mere end 20 lande, er mor til verdens dejligste unger, har overnattet i et hjemsøgt hus og tomlet fra Tibet til Nepal. Gro tuder når hun ser Dumbo og er god til at bygge huler og lave lasagne. Gro bor sammen med sin mand Rasmus og deres søn Halfdan og datter Røskva.

Gro er uddannet KaosPilot i 2010, har en coaching uddannelse og har læst dansk og didaktik som meritstuderende på Læreruddannelsen. Hun har endvidere taget uddannelsesforløb som mentor og i Højskole pædagogik. Hun har lavet mange projekter, workshops og udviklingsprocesser.

Kontakt:
61 33 84 33 eller gm@brandbjerg.dk