Mindfulness og yoga

Mindfulness og yoga giver dig mulighed for større ro og åbenhed. Ro og åbenhed hjælper dig til at kunne hvile i velvære, glæde og en dybere accept af tilværelsen, og hviler du i dig selv i mødet med andre, så får de det bedste fra dig. Mindfulness og yoga kan også dæmpe den stress, som mange lider under.

Udøvelsen af mindfulness og yoga skaber balance i sind og krop. De to discipliner forenes i dette fag.

Kroppen smidig og vågen

Sindet opmærksomt og roligt

Krops-sindet parat til livet

På Brandbjerg Højskole kender vi noget til oprindelsen af mindfulness og yoga fra henholdsvis buddhismen og hinduismen, men vi ligger ikke under for de religiøse dogmer. Pionerer i øst og vest har i årtier arbejdet på at ”oversætte” og frisætte de kraftfulde gamle østlige teknikker fra deres oprindelige kultur og dogmatik, og Brandbjerg Højskole tilbyder dig derfor mindfulness og yoga, som både er frisat og godt oversat. Da vi samtidig kender noget til teknikkernes oprindelse, er vores undervisning både autentisk og moderne.

Traditionelt set har de to discipliner fra ældgammel tid været midler til at opnå ”fuldkommenhed”. Den brandbjergske tilgang giver dig mulighed for at bruge mindfulness og yoga på en måde, som mere frit støtter dig og dine mål i livet.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Underviser

Jesper Andersen

Jesper Andersen

Højskolelærer

Jesper Andersen underviser på flere fag i fagmiljøer "personlig udvikling"

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Højskolelærer

Anna-Sofie har altid været er en idealistisk ildsjæl, som har hjertet med i de projekter og mennesker hun involverer sig i og det gør sig også gældende som højskolelærer.

Man mangler kontakten til sig selv

{

Jeg oplever, at mange problemer opstår, fordi man mangler kontakten til sig selv, og den forsøger vi at genskabe. Vi er jo født med 100% kontakt til vores krop og mister den i en ekstremt ekstrovert verden, og i et skolesystem og konkurrencesamfund, der kun tænker på resultater.

Mark Bjerremand

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg svarer på alt :)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage:

Vi sender den til dig snarest!