Mindfulness og yoga

Mindfulness og yoga giver dig mulighed for større ro og åbenhed. Ro og åbenhed hjælper dig til at kunne hvile i velvære, glæde og en dybere accept af tilværelsen. Du hviler i dig selv i mødet med andre - så får de det bedste fra dig. Mindfulness og yoga kan også dæmpe den stress, som mange lider under.

 

Udøvelsen af mindfulness og yoga skaber balance i sind og krop. De to discipliner forenes i dette fag.

Kroppen smidig og vågen
Sindet opmærksomt og roligt
Krops-sindet parat til livet

På Brandbjerg Højskole anerkender vi, at mindfulness og yoga stammer fra henholdsvis buddhisme og hinduisme. Indenfor de religiøse traditioner har mindfulness og yoga været midler til at opnå en slags åndelig fuldkommenhed. Vi har stor respekt for de gamle kilder, men er ikke bundet af deres dogmer. De kraftfulde gamle teknikker er gennem årtier blevet oversat og fremstår frisat fra enhver dogmatik. Derfor kan Brandbjerg Højskole tilbyde dig mindfulness og yoga på en måde, som frit støtter dine egne mål i livet.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Underviser

TBA

Man mangler kontakten til sig selv

{

Jeg oplever, at mange problemer opstår, fordi man mangler kontakten til sig selv, og den forsøger vi at genskabe. Vi er jo født med 100% kontakt til vores krop og mister den i en ekstremt ekstrovert verden, og i et skolesystem og konkurrencesamfund, der kun tænker på resultater.

Mark Bjerremand

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!