Musik

Sammen spiller vi bedre

Musik på højskolen er et fagmiljø, hvor du har mulighed for at være med til at skabe sammen med andre. Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre.

Vi har en lang række fag, hvor du (næsten) selv vælger, hvor meget eller lidt musik, du ønsker at fylde i dit skema. Musikmiljøet på Brandbjerg giver mulighed for at fordybe sig enten meget bredt eller indenfor bestemte områder af musikken. Du vælger selv om fokus skal være på sangen eller spillet, det lydtekniske eller det kropslige. Vil du gerne spille sammen med andre, synge i kor, danse for vildt, skrive dine egne sange, lave lækre elektroniske beats, arbejde med lyddesign eller bare mærke, hvordan et kreativt musisk miljø er, så er musik på Brandbjerg Højskole for dig.   

Du behøver ikke have stor erfaring med at spille musik, men du skal ville noget med det. 

Se vores skema  for en oversigt over de 4 semestres fag. Er du f.eks. helt vild med at synge, så kan du få sang eller kor i alle semestre. Vi forbeholder os ret til ændringer i skemaerne.

Musik og dans

MUSIK

Hvad end du er til hardcore metal, jazz, folk eller synthesizer beats fra 80’erne, så er Musik på Brandbjerg Højskole et legende og kreativt univers. Her kan musikken blomstre på tværs af alder, genre og erfaring. Der er musikalske vitaminer til din kreativitet, når vi mødes i sammenspil, digter vildt i sangskrivning og kører svedige beats af i vore egne produktioner.

BAND/SAMMENSPIL

I har spillet sammen hele formiddagen. Det lød ikke særlig godt i starten og du svedte tran over at skulle synge for på det nye nummer. Men nu begynder der at ske noget. Det er som om musikken begynder at leve imellem jer og sangen kommer af sig selv. Fra trommerne bliver der sendt dig et legende grin og lagt et ekstra ‘fill’ ind før breaket. Det kører!

SANG OG STEMME

Sang og stemme handler om at udforske og dyrke stemmens kraft og muligheder. I sangundervisningen kommer vi omkring: luft, vejrtrækning, kropsforståelse, grounding, støtte, klang, udtryk og dynamik.

DANS

Livsglæden vokser ud af dansens kraftfulde og forfinede udtryk. Kom og dans med på Brandbjerg Højskole! Inspirationen er afro, latin, moderne dans og selve nydelsen ved at bevæge sig til musik.

FOLKESANG

Folkesang tager udgangspunkt i den lange tradition i Danmark for at synge sammen og en forståelse af at der er melodi og toner i alt hvad vi foretager os. Vi skal arbejde med Højskolesangbogen og dens mange facetter. 

ELEKTRONISK MUSIK

Interesserer du dig for computere og apps og kan du lide elektronisk musik som techno, electronica, dubstep og dance? Så kom endelig nærmere. Elektronisk musik – plugged in er lidt et af højskolens nørdefag, men du behøver ikke kunne spille selv.

KOR

Der er stille et kort øjeblik – jeres korleder, Kristoffer, giver signalet, og I trækker vejret sammen og lader sangen strømme. Lyden af klaveret og de forskellige sangstemmer blander sig, og sød musik opstår i Brandbjerg Højskoles store sal. Det er første gang, I synger Coldplays Paradise med fire forskellige stemmer – og én af dem er din.

Afrogrooves

Du slår håndfladen ned i den Djembe du holder om med knæene. Malene smiler til dig fra keyboardet. I starter de bløde rytmer. Kalle prøver kræfter med en fløjte. Det lyder da ret godt det her. Det er svært ikke at rokke med.

Hvis du har brug for at tale med nogen om det rigtige valg af højskole, kender vi en, der er mega god til det!

Sascha Melanie Levi Maggadudu Jeg følte hun var min veninde, og så sød at jeg gerne ville være et sted hvor folk som hende var. Dejlig kvinde.

Birgitte sidder klar til at hjælpe dig (næsten) hele døgnet på:
Telefon og SMS:
2988 1073
Mail: be@brandbjerg.dk

Det er mit og det er unikt!

{

Det har fået mig til at se på musik på en anden og meget mere fri måde og tro på at det jeg selv laver har sin helt egen bæredygtighed. Det er mit og det er unikt.

Asbjørn

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!