Naturkraft

Du mærker skovbunden. Den er lidt våd at sidde i, men det gør ikke noget. Bladene føles sjove mod dine hænder – de knitrer når du rører ved dem. Det er længe siden at du har mærket blade, sådan måske i virkeligheden ikke siden du var barn.

I faget naturkraft handler det om at komme ud i naturen – og hjem i dig selv. I dette fag er naturen selvsagt vores læringsrum og vi er ude i al slags vejr med det som er og lærer at være naturens børn på ny.

 

Du lærer at forstå og anvende naturens kræfter til dit eget indre arbejde med din personlige udvikling. Det gør vi igennem sansearbejde, øvelser og reflektioner.  Øvelserne varierer bredt indenfor mindfulness – lige fra simple åndedrætsøvelser til natur og skovbade samt udesidninger.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Underviser

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie glædes over meningsfyldte samtaler, livets små finurligheder, trivialiteter, kreative pusterum og lykkestunder. Hun tror på nærvær, kærlighed og balance og vigtigheden af at være tro mod sig selv og det man kommer fra. Anna-Sofie kommer selv fra jorden og dyrker dette aktivt i sin hverdag som både vinterbader, barfodsentusiast og moderne heks. I denne kontakt og fordybelse har Anna-Sofie har taget et standpunkt om at hjælpe kvinder med at være til stede i deres instinktive urkraft i livets store og små overgange og dette går smukt hånd i hånd med virket som højskolelærer og som underviser på vores hovedfag Kompas.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!