Elevbarometeret E20

Målet for efterårsholdet 2020 er 105 elever. Lige nu er der:

Efterårselever tilmeldt (wuhuu!)

Kære gamle elever på Brandbjerg Højskole

Du kan faktisk gøre noget for at redde din gamle højskole!

Som I nok alle ved, har Brandbjerg kæmpet en overlevelseskamp siden Corona-krisen lukkede skolen midlertidigt. Det foreløbige lykkelige punktum blev, at skolen overlever indtil videre. Vi har økonomi til at køre sommeren over og vores budgetter viser at vi bør kunne komme igennem 2020 uden nævneværdigt underskud. MEN – næste svære mur vi skal klatre over kommer til gengæld til august, hvor der traditionelt kommer nogle dyre regninger der skal betales. Da banken har formindsket vores kredit med 2,5 mio. kroner mangler vi simpelthen likviditet til at betale regningerne inden indtægterne for det lange kursus m.m. kommer ind hen over efteråret.

BHE har jo sat gang i folkeaktierne, hvor man kan købe en folkeaktie for 5000 kr. Det håber vi at mange vil gøre. Men for nogen er 5000 kr måske for meget. Men frygt ikke – du kan alligevel hjælpe – og måske endnu bedre end ved at købe en folkeaktie! Vi har nemlig brug for ´jeres hjælp!

For at få banken til at hæve kreditten igen, har vi brug for at sprænge budgetterne. Det betyder at det lange kursus i efteråret gerne skal hæves markant fra det nuværende budget der siger 50 elever til august og 75 elever til september. Hvis vi kan gentage forårets flotte elevtal og nå 105 elever fra august – står vi super stærkt og er sikre på at banken vil give os kreditten tilbage.

Med vores nye fagmiljøer, over 60 fag, ny hjemmeside og en stor interesse fra potentielle elever (indtil krisen ramte os) skulle det ikke være umuligt. Men da vi ikke kan være sikre på at de internationale elever får lov at komme, har vi alligevel brug for jeres hjælp for at nå målet! Vi har simpelthen brug for at I trækker i arbejdstøjet og hjælper os med at redde jeres gamle højskole – både for højskolens og de nuværende elevers skyld,  men allermest for jeres egen skyld, så vi kan blive ved med at være jeres anker – stedet I altid kan vende hjem til og møde vennerne fra jeres egne hold, lærere og de nye elever som bliver til gamle elever og dermed potentielle venner/kærester etc. for jer!

Hvis du skaffer en elev til efterårets lange kursus vil det hjælpe kolossalt på chancen for at Brandbjerg har en fantastisk fremtid for sig. Derfor vil du også modtage en helt særlig folkeaktie, i samme flotte design med Ib Spang Olsens tegning, som viser at du har skaffet en elev og støttet din gamle højskole uvurderligt.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.