Nordisk strikkesymposium 2019

Mandag 5. – søndag 11. august 2019

Der åbnes for tilmeldinger d 10. januar. Det er først til mølle, så tøv ikke med at tilmelde dig.

PROGRAM
– et foreløbigt program kan snart ses her på siden.

Der vil i ugens løb være dage med en eller to korte workshops på ca. 3 timers varighed – en enkelt dag med lange workshops på ca 6 timer. Disse workshops vælger du ved tilmeldingen, og de vil have forskellige temaer og teknikker inden for – eller i kombination med – klassisk og traditionel strik og hækling, samt mere moderne strik med kunst og kant.

Vi vælger vore undervisere med stor omhu og glæder os til at præsentere en uge med en god balance mellem den klassiske strik og de nye retninger inden for strikkeverdenen.

Der vil i løbet af ugen også være mulighed for gåture, udflugt, morgensamling med sang, foredrag, hyggelige aftenstunder i pejsestuen eller atriumgården, og ugen afsluttes selvfølgelig med et brag af en festaften.

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30, lækker frokostbuffet kl. 12.30 samt dejlig aftensmad kl.18.00. Brandbjergs køkken har opnået sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. ca 21 er der aftenkaffe. Alle måltider serveres i spisesalen, men kaffe kan tages med i pejsestuen, hvis man trænger til et hvil i en blød stol..

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer.

Bemærk, at programmet er foreløbigt. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer. Et endeligt program fremsendes til de tilmeldte deltagere ca. 14 dage inden symposiets start og kan findes her på siden.

Bemærk også, at i enkelte workshops undervises på engelsk, norsk eller svensk.  Dette står i workshopbeskrivelsen.

Foredrag

Arrangementer

· Fællessang
– med pianist

· Craft Fair
– salgsområde med materialer, litteratur og andet der relaterer sig til den store strikkeverden.

· Fernisering  
– I ugens slutning laver vi en udstilling af ugens arbejde, hvor man kan nyde frugterne af det store arbejde og de mange timers inspiration

· Gåtur i Herregårdsparken med guide
– 45 minutters dejlig gåtur i det smukke parkområde bag Brandbjergs hovedhus, den tidligere herregård, som kan dateres tilbage til 1541. Vi ser på de smukke træer og planter, voldgraven og får historien om den grå dame, som går søgende rundt ved nattetide.

· Vandreture i Brandbjerg sønderskov og Grejsdalen med guide
– To timers skøn vandretur i Brandbjerg Sønderskov, som i 10 år har været en fredet naturskov. Her er stejle skrænter, en rislende bæk og spændende planter, svampe og insekter, som kun findes på steder, hvor naturen selv har fået lov til at bestemme. Westy fortæller om, hvordan menneskene har brugt planterne gennem tiden – og han kan identificere alle fugle, vi hører undervejs!

· Udflugt

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
X