Om Brandbjerg

Kære kommende elev

Hvad drømmer du om?

Måske ved du det allerede. Måske har du ingen anelse endnu. Men uanset dit udgangspunkt, så kan Brandbjergs helt særlige atmosfære bevæge dig nærmere dine drømme.

Livets laboratorium

Brandbjerg er et levende laboratorium –  på én gang horisontudvidende og nærværende. Her er plads til intense samfundsdebatter og store armbevægelser, til indblik og udsyn, begejstring og fordybelse, til at dyrke fagligheden og nysgerrigheden, til det sjoveste og det skønneste i verden, til at træffe valg og til at skabe noget af betydning.

Fællesskabet – et vindue til verden

Brandbjerg er et mødested. Fællesskabet er i centrum. Et fællesskab, der rummer det mangfoldige møde mellem mennesker med vidt forskellige baggrunde, interesser og verdenssyn. Men hvor alle er fælles om at ville hinanden, om at ville inspireres af de andres verdensbilleder og om at ville gøre en forskel for sig selv og for verden.

Din udvikling

Brandbjergs atmosfære skabes af tid, rummelighed og lidenskab. Det er selve tiden vi bruger på hinanden, på verden og på egen dannelse, der gør livet betydningsfuldt. Og det er rummeligheden, der sikrer plads til både din faglige, din sociale og din personlige udvikling, der vokser i takt med hinanden. Lidenskaben skaber fremdriften.

Kraftcenter Brandbjerg

Brandbjerg emmer af visioner, virkelyst og kærlighed. Hverdagen præges af stærke faglige miljøer, bæredygtighed og kulturmøde. Personalestaben spiller en afgørende rolle. Med en uudslukkelig flamme brænder de for dette sted, der emmer af nærvær og smittende begejstring. Glæd dig til at mærke den helt særlige ånd, som du frit kan bære med dig, når du tager herfra.

Netværk for livet

Brandbjerg er et væld af stærke og gode oplevelser. Rejser, debatter, projekter og fester. Men de står ikke alene. De får enestående betydning fordi de deles, perspektiveres og investeres i. Det er indlevelsen i relationerne, der giver oplevelserne karakter og varig betydning.

Kom indenfor og bliv en del af noget større.

Forstander

Simon Lægsgaard

Bestil en brochure for højskoleophold HER

Hvad drømmer du om?

På Brandbjerg bygger vi vores højskole på 3 værdier:

Udfordring
Brandbjerg Højskole handler om at vokse. Det handler om at afdække og udvikle sit eget potentiale i fællesskabet. Udfordringer gør dig stærkere, de udvider dit verdensbillede og giver dig flere valgmuligheder og oplevelser for livet. Det er den måde, vi vokser på.

Lidenskab
Brandbjerg Højskole handler om at investere. Det handler om at investere sin lidenskab i sine omgivelser. Det er begejstringen for det, man beskæftiger sig med, den tid og energi man bruger på et andet menneske, der gør det betydningsfuldt. Og det betydningsfulde er vejen til lykken. Det er på den måde, vi investerer i livet på Brandbjerg Højskole.

Innovation
Brandbjerg Højskole handler om at bevæge sig. Det handler om at tænke på nye måder og sætte sig ind i andres måder at se verden på. Når man perspektiverer, frigiver man kreativitet og skaber nye verdensbilleder i samspil med andre. Det er den måde, vi bevæger hinanden og os selv på.