Eksempel på en aftensmenu

Mandag:

Oksefarsbrød, flødekartofler, majskolbe, tzaziki, salat med glaskål
Vegetar: flækærtepostej med butternutgræskar

Tirsdag:

Kalkunbryst, råstegte kartofler, paprikasauce, grillede grønne bønner, grøn salat med hokaidogræskar, champignontimbale
Vegetar: Svampe – farsbrød

Onsdag:

Grøn moussaka med aubergine og grønne linser, grønsagsmuffins med topping, madbrød, grøn salat med edamamebønner
Vegetar: som ovst

Torsdag:

Cremet kartoffelsuppe med dukkah, brødcroutoner, ristede kikærter med kryddergrønt, spidskålssalat
Vegetar: som ovst

Fredag:

Ribbensteg, kartofler, sauce, rødkål, asier, rødkålssalat med tyttebær, salat med appelsin og mandler
Vegetar: nøddefarsbrød

Lørdag:

Kylling, ris, karrysauce, savoykål med granatæble, grøn salat med oliven og artiskokhjerter
Vegetar: Tofu med karry

Søndag:

Oksekødssuppe med kød- og melboller, suppeurter, dampede porrer med sennepsvinagrette, flutes
Vegetar: Grønsagssuppe

Kom og smag selv – bestil en brochure for et langt højskoleophold HER