Hvad skal jeg efter gymnasiet?

En flok elever viser rundt på Brandbjerg Højskole:

Hvad skal jeg efter gymnasiet? Tag med ud at rejse!

Hvis du drømmer om et sabbatår efter gymnasiet, hvor du kommer ud at rejse, så er Brandbjerg Højskole igen et oplagt valg. At rejse som del af et fællesskab giver nogle helt unikke muligheder og oplevelser. Vi rejser bl.a. til Berlin, Lissabon, Sydafrika, Costa Rica og Catalonien. Derudover tager vi på skirejser i Østrig og Norge. Tag med på eventyr – læs mere om dine rejse-muligheder med højskolen.

Udover rejserne byder Brandbjerg på et væld af oplevelser i form af foredrag, koncerter, festivaler m.v.

Et sabbatår efter gymnasiet kan vare fra 5-42 uger

Et højskoleophold kan vare fra 5 til 42 uger. Du kan læse mere om priser, perioder og alt det praktiske her. Du kan også bestille vores brochure hjem her.

Efter gymnasiet, hvad så? Tag på højskole – du vil ikke fortryde det!

Vi håber, at spørgsmålet hvad skal jeg efter gymnasiet? Er blevet lidt lettere for dig at besvare nu. Hvis du har spørgsmål kan du altid ringe til os på tel:+4575871500 eller komme og besøge os – vi gi’r frokost og betaler din transport.

Klik her og få tilsendt vores brochure, hvor du kan læse meget mere om Brandbjerg Højskole.

Tilmeld dig direkte her, hvis du allerede nu ved, at du skal på højskole efter gymnasiet. Næste optag er 2. april 2018.

Vi glæder os til at møde dig!

Studievejledning

Vejledning og selvudvikling er en hjørnesten i Brandbjergs fundament. Vores studievejledning sparrer med dig for at sikre, at du vælger den rette vej og uddannelse for dig efter højskoleopholdet. Læs mere om, hvordan du kan få hjælp til at finde ud af, hvad du skal uddanne dig til.

Udtalelser fra elever, der tog et sabbatår efter gymnasiet på Brandbjerg Højskole

Andre elever, der tog på Brandbjerg Højskole som del af deres sabbatår efter gymnasiet, fortæller:

Man kan ikke gå på Brandbjerg uden at blive indhyllet i projekter fra morgen til aften. Sådan er livet på Brandbjerg – ind med en masse kreative projekter og livet bliver mere meningsfyldt. At samle skrald og brugbare ting i regnvejr, mens man støtter en god sag, skaber betydning. Vi fik en festivalbillet, og de hjemløse fik varme soveposer. ”

– Lise, tidligere elev på Eventlab

Debatkulturen trives virkelig på Brandbjerg – især i fællesfaget “Min verden til debat” blev holdninger og verdensbilleder (og måske et par enkelte venskaber) sat på prøve. Det var skide fedt og voldsomt irriterende at få rykket lidt rundt på sin forudindtagethed – og rykke lidt på andres samtidig.

– Jakob, tidligere elev på Eventlab