Peoples Future Lab

Gro kigger på Anne. Det er ret vildt at tænke på, at lige om lidt så drager de afsted mod Highlander i USA. Der hvor blandt andre Martin Luther King har været. Der hvor alle de store har tænkt tanker om borgerrettigheder og community building. Om lidt så står de selv midt i det hele.

Peoples Future Lab – Community Building og Bæredygtig omstilling

Med Peoples Future Lab ønsker Brandbjerg at være med til at styrke og udvikle højskolernes bidrag til en bæredygtig omstilling af samfundet. Klimaudfordringerne er tværnationale og skal løses ved globalt samarbejde. Brandbjerg Højskoles internationale samarbejdspartner er Highlander Research and Education Center i Tennessee USA, der har en lang historie i at arbejde med Community Building og Borgerinddragelse.

I projektet findes der lokale samarbejdspartnere og det helt store mål er at Brandbjerg skal fungere som laboratorium for den bæredygtige omstilling, således at lokale (og globale) aktører har et samlings- og faciliteringssted for samarbejde og samskabelse.

 

Hvad betyder Peoples Future Lab for dig?

Når du er en del af Peoples Future Lab på Brandbjerg, så arbejder du med både selv at blive og give andre mulighed for at blive bæredygtige verdensborgere
Du lærer at navigere i en kompleks verden
At få mod og handlekraft
Du får konkrete værktøjer til at facilitere processor, møder og samarbejder på tværs af mennesker, organisationer, kulturelle- og politiske tilhørsforhold
Du er med til at afvikle konkrete events
For at samle mennesker der kan sætte skub i den grønne omstilling

Peoples Future Lab er spiller en rolle på både Projektledelse og Bæredygtighed. 

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis – så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv. 

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. 

Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Anne Neimann

Anne Neimann

Anne arbejder med kunst, lyd, by, formidling og alt herimellem. Hun elsker når, der er kort fra tanke til handling, at omsætte idéer til virkelige eksperimenter og skabe oplevelser, der kan sætte noget i gang hos os selv, i vores medmennesker og i den verden, der omgiver os.

Anne er cand.mag. i Æstetik og Kultur/Moderne Kultur og Kulturformidling og har arbejdet som freelance radiodokumentarist, kurator og selvstændig kulturformidler siden hun blev færdiguddannet i 2012. Hun står bag projekter som Københavns Radiobiograf, LYDKUNST PODCAST og GenFortalt.nu og driver ved siden af højskolen virksomheden LYDPOL.

Hun har tidligere undervist på Københavns Ungdomsskole, Københavns Universitet, RUC og på folkeskoler i hele landet.

Anne er lige flyttet fra Nørrebro til Gl. Rye med sin familie for at komme tættere på naturen og forfølge drømmen om at blive højskolelærer. Hun har selv gået på både høj- og efterskole og har erfaret på egen krop, hvad det her fællesskab kan!

Det var nok en af de sjoveste weekender jeg har været med til

{

Det fedeste vi lavede var Brandbeats – en endagsfestival vi skabte fra bunden. Alle de store fag gik sammen og skabte hver sin del. Det gik bare op i en højere enhed og det var nok en af de sjoveste weekender jeg har været med til.

Emil

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.