Performance

Er du nysgerrig efter at sætte dig selv på spil, spille en anden end dig selv og spille med som skuespiller i temaugen i efteråret? Måske har du en rolle som vært og guider deltagerne igennem dagen, måske er du entertainer, historiefortæller, en hemmelig aktør, som gemmer sig som “civil”, eller måske sætter du et emne på dagsordenen i en hjemmebrygget monolog.

Performance er en del af en fælles temauge hvor man kan vælge forskellige retninger. Vi ser på temaet og finder ud af, hvilke oplevelser vi gerne vil have deltagerne igennem for at opnå størst indsigt i emnet. Vi bruger os selv, vores krop, stemme og dramaturgi som virkemidler.
Vi laver ikke regulære teaterscener, men “oplevelsesrum” og performance-art.
Her får du mulighed for at skabe stemninger og stærke følelser gennem direkte interaktion med deltageren.

For rigtigt at komme ind i en sang er det nødvendigt at føle dens rytme.
Det er en fysisk fornemmelse, og for at få den under huden dykker vi ned i beats, rytmer og polyrytmiske lag af verdensmusik fra den sydlige halvkugle.
Det er så meget højskolens festligste fællesskabsfag. Vi bygger det hele op sammen – musik, dans og sang – den urgamle måde at gå til musik på.
Det hele hænger sammen.

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt.

Gro spiller teater i den Århusbaserede teatergruppe Teater HURRA. Her finder hun rum til at sætte sig selv i spil, komme ud med frustration og forundring med et kreativt resultat.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!