Personlig power og frugtbart samarbejde

21. – 25. marts 2022
Personlig udvikling og indsigt. Har du mod på at udfordre dig selv og din tilgang til verden? Sæt fokus på vaner og personlige styrker. Bliv klogere på dig selv, og hvordan du samarbejder klogt med andre. 

TILMELD DIG HER

Personlig Power og frugtbart samarbejde handler om netop det: Personlige styrker og hvordan vi sætter dem i spil, så vi dels bliver klogere på os selv, dels bliver klogere på at indgå i samarbejder på den bedst tænkelige måde. En uge med fokus på dig selv, dine vaner og dine styrker. Vi fokuserer på personlighedstyper, samarbejdsmønstre, kropssprog og vaner, samt hvordan vi ændrer dem. I løbet af ugen arbejder vi med personlighedstypetest, positiv psykologi, kropskendskab og handlemod.  

Kom og find modet til at handle, bliv klogere på dig selv – og hvordan du samarbejder klogt med andre – og find inspiration til nye måder at møde livet på.  

Vi skal arbejde med Personlig power og gennemslagskraft: 
· Hvem er jeg? 
· Hvordan træder jeg i karakter som mig? 
· Hvordan lever jeg et liv i balance? 
· Hvordan håndterer jeg bedst konflikter, så de ender godt – for mig selv og min modpart?  

Det er de centrale spørgsmål, der tages under behandling for at styrke din evne til at træde tydeligt frem for dig selv og din omverden, at leve det liv du ønsker og skabe konstruktive relationer – på arbejdet og privat.  

Du får: 
· Afklaret værdigrundlag 
· Øget kropsbevidsthed 
· Tips til hvordan du vha. krop og tanker styrker din personlige gennemslagskraft 
· Dit eget personlige livshjul, der sætter dig i stand til at gå efter det, der skaber energi i hverdagen. 
· Overblik over hvad der skal til for at leve et liv i balance. 
· Viden om de 5 konflikthåndteringsstile samt overblik over, i hvilke situationer hver af de 5 stile virker mest succesfuldt. 
· En test der viser din(e) foretrukne konflikthåndteringsstil, og hvordan du kan arbejde med bedre at håndtere konflikter.  

Medvirkende:  
· Flemming Madsen: Master in learning and positive psychology, coach og HR-Chef i Vejle Kommune. Flemming har mange års erfaring som leder i såvel store private som offentlige virksomheder. Herudover har han undervist på Syddansk Universitet og været ’HR – huskonsulent’ for en række mindre virksomheder. Han er certificeret i en række forskellige personlighedstests, som bruges i såvel rekrutterings – som udviklingssammenhænge. Som tidligere svømmetræner har Flemming udviklet og ført flere talenter frem til danske mesterskaber. Flemmings mangeårige erfaringer såvel på det teoretiske som på det praktiske plan sættes i spil, når han på en meget engageret og livlig måde runder ugen af med at sætte fokus på vores styrker / karakterstyrker.  Med afsæt i den positive psykologi udfordres og ’provokeres’ vi til at arbejde med vores selvbillede og opfattelsen af andre for derigennem at opnå større engagement, trivsel og arbejdsglæde i en dagligdag, hvor vi spiller hinanden gode. Brugen af styrkerne i forhold til teamsamarbejde kommer vi også ind på undervejs. 
· Kristoffer Fynbo Thorning:Musiklærer på Brandbjerg højskole, uddannet saxofonist og solist i ’Vokal ledelse’. Turnerer flittigt i det meste af verden med sin elektroniske vokalgruppe Postyr, hvor han synger og komponerer musikken. Kristoffer har derudover udgivet to bøger på eget forlag, ’ICEBREAKERS – En legende tilgang tilgruppedynamik’ og ’BRYD ISEN – en legende tilgang til fællesskab’. Bøgerne er udkommet på dansk, engelsk, fransk og tysk,og der arbejdes på en kinesisk version.

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer: 

  • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse
    · Fuldpension inkl. festmiddag
    · Kaffe/te og vand
    · Øl, sodavand og vin kan tilkøbes. 

Foredrag:
· Personlig power og –gennemslagskraft  
· At leve et liv i balance  
· Hvad er en konflikt?  
· Flemming Madsen: Positiv psykologi – personlige styrker  
· Flemming Madsen: Hvad er betydningsfuldt i et samarbejde?  
·Flemming Madsen: Teamkompasset  
· Workshop: Kristoffer Fynbo Thorning: Krop og stemme
 

Andre oplevelser:
· Morgensamlinger
· Aftenhygge med musik
· Gåtur i herregårdslandskabet
· Vandretur på Grejsdalsstien 

KURSUSPROGRAM

Kursusprogram

Mandag   
10.30-11.15: Ankomst og indkvartering   
13.00-14.30: Velkomst, rundvisning v. Kursusleder: Velkomst og rundvisning hvor du bliver lidt klogere på Brandbjerg Højskole, og hvem vi er, hvad du kan forvente dig af ugen, samt lidt om hvem dine medkursister er.   
14.45-17.30: Teamkompasset / JTI-test v. Flemming Madsen: Vi dykker ned i Jungs psykologi og går bag om teorierne, vi arbejder målrettet med personlighedstesten JTI – En JTI-profil er et testværktøj, der fokuserer på menneskers præferencer, det vil sige vores foretrukne måde at agere på i livet. Målet er at opnå en god forståelse af egne præferencer, og hvilket bidrag egne præferencer typisk giver til et samarbejde. Undervisning baserer sig på JTI-test, som kursisterne udfører hjemmefra. Det tager ca. 30 minutter. Link fremsendes i velkomstbrev.   
19-20.30: Musikalsk hyggeaften: Vi sætter god gang i ugen ved at lære hinanden bedre at kende og hygge os sammen.  
20.30: Aftenhygge og snacks i herregården   

Tirsdag   
8.30-9.00 Morgensamling 
9.15-11.30: Teams, roller og teamøvelser med udgangspunkt i personlighedsanalyse v. Flemming Madsen: Vi fortsætter med JTI, men flytter nu fokus til teams, roller og teamøvelser med udgangspunkt i personlighedsanalyse. Vi bliver klogere på, hvordan vi agerer i grupper, hvilken rolle vi påtager os, og hvordan vi bedst arbejder sammen med andre ‘typer’.   
13-16.30: Mere info følger 
19.00: Kristoffer Fynbo Thorning: Krop og stemme: Workshop: Sammen med Kristoffer får vi indblik i hvordan vi kan bruge både krop og stemme til at understrege vores pointer, op- og nedtone stemninger og være mere tydelige. 
20.30: Aftenhygge og snacks i herregården 

Onsdag   
8.30-9.00 Morgensamling 
9.15-11.30: Positiv Psykologi – personlige styrker v/ Flemming Madsen: Mange års erfaring med ledelse og HR sættes i spil, når Flemming runder ugen af og udfordrer vores måde at se verden og os selv på. Med afsæt i positiv psykologi udfordres og provokeres vi til at arbejde med vores verdenssyn og selvbillede for derigennem at give os større engagement, arbejdsglæde og tro på egen og teamets kraft. 

13-16.00: Grejsdalsstien v/ kursusleder: Vandretur hvor vi nyder noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur, lytter til fuglene … og drikker vores medbragte kaffe på en af rutens lækre åndehuller. En skøn eftermiddag i højskolens egen skov, der er noget så sjældent som urørt naturskov lige på kanten af Grejsdalen. Medbring praktiske sko eller gummistøvler (som du kan gå 3 timer i) – eller tørre strømper. Grejsdalsstien kan være mudret, selv om vi går på stien.   
19.00 Friaften 
20.30: Aftenhygge og snacks i herregården 

 
Torsdag 
8.30-11.45: Personlig power og gennemslagskraft: Hvem er jeg? Hvad er personlig power og gennemslagskraft? Indblik i redskaber til at øge gennemslagskraften.   
13-16.30: At leve et liv i balance: Hvad er et godt liv? Hvad udfordrer et liv i balance? Hvordan sikrer jeg et liv i balance? Hvad for et liv vil jeg gerne skabe – for mig …? 
16.45: Festforberedelser  
18.30: Festmiddag  

Fredag 
7.45 -08.30: Morgenmad  
8.45-11.30: Hvad er en konflikt?: Hvilke konflikthåndteringsstile findes der? Hvordan håndterer jeg typisk konflikter – TKI-test inkl. refleksion? Hvad kan jeg gøre anderledes?  
11.30: Ugeafslutning og fælles afsked 
12-12.30: Frokost  
Afrejse – farvel og tak for denne gang 

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30. Lækker frokostbuffet kl. 12.15, samt dejlig aftensmad kl. 18.00. Brandbjergs køkken har sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. 21 er der aftenkaffe.

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer. Det endelige program fremsendes ca. 14 dage inden kursusstart.

Kursusperioder og priser

5 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 5.250 ,-
Tillæg for enkeltværelse:    kr. 1000 ,-

 

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 21. – fredag 25. marts 2022

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Transport
Kommer man med offentlig transport kan der bestilles flextaxa fra Vejle station til og fra højskolen. Læs mere her:
www.sydtrafik.dk/flextrafik/flextur/hvordan-bestiller-du

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.