Personlig power og frugtbart samarbejde

Mandag d. 25. september til fredag d. 29. september 2023 
Personlig udvikling og indsigt. Har du mod på at udfordre dig selv og din tilgang til verden? Sæt fokus på vaner og personlige styrker. Bliv klogere på dig selv, og hvordan du samarbejder klogt med andre. 

 

TILMELD DIG HER

Personlig Power og frugtbart samarbejde handler om netop det: Personlige styrker og hvordan vi sætter dem i spil, så vi dels bliver klogere på os selv, dels bliver klogere på at indgå i samarbejder på den bedst tænkelige måde. En uge med fokus på dig selv, dine vaner og dine styrker. Vi fokuserer på personlighedstyper, samarbejdsmønstre, jobmotivation, kropssprog og vaner, samt hvordan vi ændrer dem. I løbet af ugen arbejder vi med personlighedstypetest, positiv psykologi og kropskendskab. 

Kom og find modet til at handle, blive klogere på dig selv – og hvordan du samarbejder klogt med andre, både på job og i dit privatliv.  Glæd dig til en uge med mange forskellige indtryk og indsigter, dygtige undervisere og frem for alt inspiration til nye måder at møde livet og dig selv på.  

Vi skal arbejde med Personlig power og gennemslagskraft:
· Hvem er jeg?
· Hvordan træder jeg i karakter som mig? 

 • Hvad er mine største værdier i et samarbejde, og hvordan får jeg øje på andres?
 • Hvad er mine karakterstyrker og hvordan sætter jeg dem i spil?

Det er de centrale spørgsmål, der tages under behandling for at styrke din evne til at træde tydeligt frem for dig selv og din omverden, at leve det liv du ønsker og skabe konstruktive relationer – på arbejdet og privat.  

Du får:
· Afklaret værdigrundlag
· Øget kropsbevidsthed med workshop om kropssprog og stemmeføring
· Tips til hvordan du vha. krop og tanker styrker din personlige gennemslagskraft
· træning i feedback og dialog om den gode kommunikation og det gode samarbejde.
· En test der viser din(e) foretrukne beslutningsstile og indsigt i, hvad det betyder for, hvordan du møder verden 

Medvirkende:  

 • Flemming Madsen, Master i positiv psykologi og HR – Chefkonsulent i Vejle Kommune. Flemming har mange års erfaring som leder i såvel store private som offentlige virksomheder. Herudover har han undervist på Syddansk Universitet og været ’HR – huskonsulent’ for en række mindre virksomheder. Han er certificeret i en række forskellige personlighedstests, som bruges i såvel rekrutterings – som udviklingssammenhænge. Som tidligere svømmetræner har Flemming udviklet og ført flere talenter frem til danske mesterskaber. Flemmings mangeårige erfaringer såvel på det teoretiske som praktiske plan sættes i spil, når han på en meget engageret og livlig måde runder ugen af med at sætte fokus på vores styrker / karakterstyrker. Med afsæt i den positive psykologi udfordres og ’provokeres’ vi til at arbejde med vores selvbillede og opfattelsen af andre for derigennem at opnå større engagement, trivsel og arbejdsglæde i en dagligdag, hvor vi spiller hinanden gode. Brugen af styrkerne i forhold til teamsamarbejde kommer vi også ind på undervejs.
  · Per Tørslev: Direktør og indehaver af Target People. Per Tørslev har igennem 22 år trænet og uddannet mere end 3.000 ledere og medarbejdere. Certificeret i flere internationale procesredskaber (Thomas International PPA, JTI, Decision Styles, og Karrieremodellen). Per bygger sin kompetence på en involverende og anerkendende tilgang til mennesker, et stærkt pædagogisk fundament og en dygtig formidlingsevne.  Per er formand for Fyns Håndbold Forbund og er i Dansk Håndbold Forbunds bestyrelse. 
 • Charlotte Zeberg: Højskolelærer og kursusleder på Brandbjerg. Charlotte elsker mødet mellem mennesker, en god debat og i særdeleshed de aha-oplevelser, der kan komme ud af både møder og debatter. Uddannet vandretursguide og absolut forelsket i naturen omkring Brandbjerg.

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer:  

 • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse
  · Fuldpension inkl. festmiddag
  · Kaffe/te og vand 
  · Øl, sodavand og vin kan tilkøbes.  

Foredrag og workshops:  

 • Flemming Madsen: Personlige målsætninger – vejen frem
 • Per Tørslev: Modstand mod forandringer eller reaktioner ved forandringer
 • Per Tørslev: Beslutningsstile og beslutningsdynamik
 • Charlotte Zeberg: Mørkning – power i naturen.
 • Per Tørslev: Teambuilding
 • Flemming Madsen: Hvem er jeg? 
 •  Flemming Madsen: Positiv psykologi – personlige styrker 

 

Andre oplevelser:   
· Aftenhygge med musik 
· Vandretur på Grejsdalsstien 

KURSUSPROGRAM

Kursusprogram

Mandag    
10.30-11.15: Ankomst og indkvartering    
13.00-14.30: Velkomst, rundvisning v/ Charlotte Zeberg:  Velkomst og rundvisning hvor du bliver lidt klogere på Brandbjerg Højskole, og hvem vi er, hvad du kan forvente dig af ugen, samt lidt om hvem dine medkursister er.    
14.45-17.30: Flemming Madsen: Hvem er jeg?  JTI-test: Vi dykker ned i Jungs psykologi og går bag om teorierne, og vi arbejder målrettet med personlighedstesten JTI. – En JTI-profil er et testværktøj, der fokuserer på menneskers præferencer, det vil sige vores foretrukne måde at agere på i livet. Målet er at opnå en god forståelse af egne præferencer, og hvilket bidrag egne præferencer typisk giver til et samarbejde. Undervisningen baserer sig på JTI-test, som kursister tager hjemmefra. Det tager ca. 30 minutter. Link fremsendes i velkomstbrev.    
19-20.30: Musikalsk hyggeaften: Vi sætter god gang i ugen ved at lære hinanden bedre at kende og hygge os sammen. 
20.30: Aftenhygge og snacks i herregården    

Tirsdag    
8.30-9.00 Morgensamling 
Tirsdag 9.15-11.30: Per Tørslev: Teambuilding ude: Kort opsamling om deltagernes oplevelser med JTI-profilerne og en dialog om forskellighedernes værdi i et samarbejde. Herefter arbejdes der i teams ude, hvor der arbejdes med træning i feedback og dialog om den gode kommunikation og det gode samarbejde. Teambuilding er tilrettelagt, så alle kan deltage og bidrage. Vi er udendørs en del af tiden (med mindre det siler ned, så er vi inde 😊) 
Tirsdag 13.00 – 16.00: Per Tørslev: Beslutningsstile og beslutningsdynamik: Med udgangspunkt i Michael Drivers model for Decision Styles introduceres deltagerne til, hvordan mennesker beslutter forskelligt, og hvilken indflydelse dette har på samarbejde og resultater. Der vil være en teoretisk introduktion til værktøjet, og der vil være gruppearbejde. 
17.00-?: Charlotte Zeberg: Bålhygge og aftensmad i parken: Mørkning – power i naturen.  

 

Onsdag    
8.30-8.55: Morgengåtur – vi går ned til frugtlunden og siger god morgen til solen og Charlottes høns. Vi mødes ved fortrappen kl. 8.30 iført tøj efter vejret.  
9.00-11.30: Per Tørslev: Modstand mod forandringer eller reaktioner ved forandringer:  Vi kan opleve, at det er forkert adfærd, når jeg ikke umiddelbart tager ja-hatten på, når der sker forandringer omkring mig. Vi dykker ned i, hvad forandringer gør ved os, og hvorfor de kan gøre så pokkers ondt (godt). Der laves en kobling til JTI, beslutningsstile og samarbejde. Et teoretisk oplæg og gruppedrøftelser 
13.00-15.30: Workshop: Krop og stemme: Her arbejder vi, helt konkret og praktisk, med kropssprog og stemmeføring. Vi øver os i at sende signaler både i forhold til at være tydelige, at markere grænser og at nedtrappe konflikter.  
Friaften: Vi holder fri. Her kan du læse en bog og tage et hvil, hvis du har behov. Der er også god mulighed for, at vi hygger os sammen med spil, quiz eller biografhygge. 

Torsdag 
8.30-9.00: Morgensamling 
9.15-11.30: Flemming Madsen: Positiv Psykologi – personlige styrker: Mange års erfaring med ledelse og HR sættes i spil, når Flemming runder af og udfordrer vores måde at se verden og os selv på. Med afsæt i positiv psykologi udfordres og provokeres vi til at arbejde med vores verdenssyn og vort selvbillede for derigennem at give os større engagement, arbejdsglæde og tro på egen og teamets kraft. 
13-16.00: Grejsdalsstien v/ Charlotte Zeberg: Vandretur hvor vi nyder noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur, lytter til fuglene … og drikker vores medbragte kaffe på en af rutens lækre åndehuller. En skøn eftermiddag i højskolens egen skov, der er noget så sjældent som urørt naturskov lige på kanten af Grejsdalen. Medbring praktiske sko eller gummistøvler (som du kan gå 3 timer i) – eller tørre strømper! Grejsdalsstien kan være mudret, selv om vi går på stien.    
15.00: Festforberedelser v/ Charlotte Zeberg   
18.30: Festmiddag og hygge    

Fredag 
8.30-11.00: Flemming Madsen: Personlige målsætninger – vejen frem: Opsummering af ugens pointer. VI arbejder med personlige målsætninger, hvor vi hver især gør status på ugens indsigter og finder ud af, hvad vi kan arbejde videre med. 
11.30-12.00: Ugeafslutning og fælles afsked v/ Charlotte Zeberg: Ugen rundes af, vi siger farvel og tak til hinanden.   
12-12.30 Frokost   
Afrejse – farvel og tak for denne gang 

 

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30. Lækker frokostbuffet kl. 12.15, samt dejlig aftensmad kl. 18.00. Brandbjergs køkken har sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. 21 er der aftenkaffe.

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer. Det endelige program fremsendes ca. 14 dage inden kursusstart.

Kursusperioder og priser

5 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 5.250 ,-
Tillæg for enkeltværelse:    kr. 1000 ,-

 

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 25. september til fredag d. 29. september 2023 

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Transport
Kommer man med offentlig transport kan der bestilles flextaxa fra Vejle station til og fra højskolen. Læs mere her:
www.sydtrafik.dk/flextrafik/flextur/hvordan-bestiller-du

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook