Personligt og kropsligt lederskab

Du får højere selvværd og bliver mere effektiv med personligt lederskab, udvikling og fællesskab på højskoleskemaet. Du bliver bedre rustet til at samarbejde og til at finde din egen rolle i fællesskabet. Du lærer at mønstre modet, der kræves for at nå dine mål, og du får et større udbytte af dine projekter. Dette højskolefag skaber et fundament for både individet og holdet til at blomstre på.

Du skal vide, hvor du selv er på vej hen, og du skal tage lederskab i dit eget liv. Når du gør det, bliver det troværdigt og effektivt at tage lederskab i gruppen. Vi hjælper hinanden med at finde vej i livet og farer sammen vild i fællesskabet.

Vi undersøger vores egen ledelsesstil gennem kropslige øvelser. Vi bruger kroppen til at mærke efter og træffe gode beslutninger. Vi opbygger et trygt fællesskab og sætter fokus på vores roller. Du lærer at stå ved dine meninger og holdninger og får en autentisk fremtoning.

Vi bruger øvelser fra teater, dans og præsentationsteknik. Du lærer at lytte til dig selv og mærke efter, hvad du drømmer om. Højskolen giver dig redskaber til at nå dine mål og til at kommunikere dem tydeligt. Som hold bliver I forberedt på at se, tage og støtte initiativ og lederskab.

Du vil blive udfordret og skal turde sætte dig selv på spil.


Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Underviser

Jesper Andersen

Jesper Andersen

Højskolelærer

Jesper Andersen underviser på flere fag i fagmiljøer "personlig udvikling"

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!