Hvert år starter ca. 65.000 unge danskere på en videregående uddannelse.

Hvert år dropper over 10.000 studerende ud af deres videregående uddannelse.

Er du studietræt? Usikker på om du er på den rette hylde?
– Du er altså ikke alene! Det er hver 6. der starter på et studie, som dropper ud.

Er du bange for at skuffe dig selv eller dine omgivelser?
– Det er hverken forkert eller et nederlag.
– Det er en del af at tage en uddannelse, at man tvivler eller vælger forkert.

TAG PÅ HØJSKOLE OG FIND LYSTEN IGEN
Nogle trænger til et pusterrum og perspektiv på deres faglighed. Andre er i tvivl om, om uddannelsen er den rigtige for dem og søger afklaring. På Brandbjerg er vi kendte for at skabe sammenhæng mellem faglig og personlig udvikling, ligesom kvalificeret vejledning er en del af vores DNA. Uanset hvad DIN bevæggrund er, tror vi på, at Brandbjerg Højskole kan blive en vigtig investering for dig og dit liv.

Pitstop på Brandbjerg Højskole – Rabat til studerende 

Ved visning af gyldigt studiekort får du ugerabat.

Vi får flere og flere elever fra de videregående uddannelser, som nyder rigtig godt af vores måde at drive højskole på. Nogle trænger til et pusterrum og perspektiv på deres specialiserede faglighed. Andre er i tvivl om, om uddannelsen er den rigtige for dem og søger afklaring. På Brandbjerg er kvalificeret vejledning en del af vores DNA. Læs mere om vores vejledningstiltag her.

Ugepris for Pitstoppere: 960 kr (normalprisen er 1425 kr).

Hør nærmere om ugerabatten til studerende og kontakt os om mulighederne på 75871500 eller bh@brandbjerg.dk.

NB: Rabatter kan ikke akkumuleres.

Se vores brochure om Pitstop på Brandbjerg Højskole

“På Brandbjerg Højskole oplevede jeg værdier som nærvær og vedkommenhed, autentisk integreret i hele højskoleoplevelsen. Det var befriende og “empowering”, da jeg efter en hård tid på forkert studie havde brug for at være et sted, hvor mennesket blev sat i centrum. Min forståelseshorisont blev åbnet, samtidig med at jeg fik en dybere indsigt af mit eget selv. Især lærerne på Brandbjerg blev vigtige bekendtskaber for mit vedkommende. Uddannelsessektoren har altid været spændende for mig, men det var først i mødet med nye undervisningsmetoder og dannelsesidealer jeg blev klar over, at mit fremtidige arbejde skal handle om undervisning og læring, med et bredt og helt menneskesyn.”

Jacob Persson

“Efter at være droppet ud af halvandet års studier havde jeg brug for at være et sted, hvor jeg kunne mærke, at jeg rykkede mig. Og vupti – der var Brandbjerg med både Kompas-linier og vejledningsvalgfag, der var som skræddersyede til det formål. At gå på Brandbjerg og arbejde så intenst med min egen tilgang til min fremtid betød, at jeg kunne se bort fra et tidligere krav om prestige i mit uddannelsesvalg og åbne øjnene for uddannelsesmuligheder udenfor den klassisk akademiske verden. Jeg er særligt stolt at have fundet modet til at se mig selv i øjnene og at turde afprøve mine drømme – før jeg afliver dem.”

Lotte Bøllehus Hansen