Projektledelse

Marie, Andreas og Steven sidder henslængt i Raketten – Projektledelses-fagets kreative rum. Steven sidder i kanoen på gulvet, Andreas og Marie i en hængekøje. Christina står ved tavlen og sorterer deres idéer. “Det er et projekt i samarbejde med Røde Kors” husker hun dem på. “Vi skal brainstorme på koncepter, der kan engagere unge til at støtte Røde Kors med penge eller frivilligt arbejde” fortsætter hun. “Andreas, du havde en megagod idé i går – prøv lige at uddybe den”, slutter hun.

I Raketten møder du et unikt kreativt miljø, hvor du arbejder med dig selv og dit team og laver projekter, der gør en forskel for dig, men som også rækker ud over højskolen og gør en forskel for verden. I faget lærer du om alle facetter af projektledelse, projektstyring og kommunikation i både teori og praksis. Du kommer til at arbejde med anerkendte metoder og får værktøjer, som du kan bruge i mange sammenhænge.

Virkelige projekter med mening
Alle vores projekter er projekter med mening, som rækker ud over os selv. Du får erfaringer med idégenerering og projektledelse i alle dets facetter. Du arbejder fra idé til realisering. Måske arbejder du for Jelling Musikfestival med at skabe Danmarks mest bæredygtige festival, måske samarbejder du med Røde Kors om at skabe bedre vilkår for unge asylansøgere, eller måske arbejder du sammen med et team om dit drømmeprojekt, som I realiserer.

PEOPLES FUTURE LAB
Projektledelse er den del af Peoples Future Lab, der gennem lokale og globale samarbejder vil skabe en bevægelse mellem højskoler om den bæredygtige udvikling. Det handler i høj grad om Community Building og Borgerinddragelse. I det globale perspektiv arbejder Brandbjerg Højskole sammen med Highlander Research and Education i Tennessee, USA.  Samarbejdet med Highlander skal hjælpe med at styrke hvordan man får mennesker på tværs af køn, alder, holdning, kultur osv. til at arbejde sammen? Highlander har mange års erfaring med netop dette og har været samlingssted for de helt store Community-tænkere herunder Martin Luther King. På Projektledelse på Brandbjerg bliver du en del af projektet Peoples Future Lab.  

Læs mere om Peoples Future Lab

Du bliver en del af et større team, og gennem forløbet kommer du også til at arbejde i mindre teams. Det er forskelligt, hvor mange projekter og events vi søsætter i løbet af et semester, dog er det typisk en blanding af projekter, som vi selv tager initiativ til, og projekter som vi løser for andre. De har alle som mål at skabe positiv forandring.

Hvad kan jeg bruge Projektledelse til?

  • Blive klogere på egne evner og blive bedre til at bringe dem i spil
  • Lære at tage lederskab og at blive ledt af andre
  • Øve dig i at få gode idéer til at flyve
  • Få erfaring med at følge projekter til dørs
  • Lære om kommunikation
  • Samle værdifulde erfaringer med teamudvikling og projektledelse til kommende jobs
  • Mærke hvor meget man vokser, når man får lov til at gøre en forskel

KaosPiloterne anbefaler Brandbjerg
Vidste du, at Kaospiloterne anbefaler kommende studerende at få erfaring med projektledelse på Brandbjerg Højskole?

Læs deres anbefaling af Brandbjerg her: Uddannelsessamarbejde med Kaospiloterne. Vi er hvert år på studietur til Kaospiloterne, som ser frem til vores besøg!

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. 

Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Anne Neimann

Anne Neimann

Anne arbejder med kunst, lyd, by, formidling og alt herimellem. Hun elsker når, der er kort fra tanke til handling, at omsætte idéer til virkelige eksperimenter og skabe oplevelser, der kan sætte noget i gang hos os selv, i vores medmennesker og i den verden, der omgiver os.

Anne er cand.mag. i Æstetik og Kultur/Moderne Kultur og Kulturformidling og har arbejdet som freelance radiodokumentarist, kurator og selvstændig kulturformidler siden hun blev færdiguddannet i 2012. Hun står bag projekter som Københavns Radiobiograf, LYDKUNST PODCAST og GenFortalt.nu og driver ved siden af højskolen virksomheden LYDPOL.

Hun har tidligere undervist på Københavns Ungdomsskole, Københavns Universitet, RUC og på folkeskoler i hele landet.

Anne er lige flyttet fra Nørrebro til Gl. Rye med sin familie for at komme tættere på naturen og forfølge drømmen om at blive højskolelærer. Hun har selv gået på både høj- og efterskole og har erfaret på egen krop, hvad det her fællesskab kan!

Det var nok en af de sjoveste weekender jeg har været med til

{

Det fedeste vi lavede var Brandbeats – en endagsfestival vi skabte fra bunden. Alle de store fag gik sammen og skabte hver sin del. Det gik bare op i en højere enhed og det var nok en af de sjoveste weekender jeg har været med til.

Emil

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!