Projektledelse

– Fra idé til virkelighed

Projektledelse

– Fra idé til virkelighed

Om at lede projekter

Vil du være med i et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange forskellige områder? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag, hvor du lærer at skabe projekter og events, men også at lede dig selv og samarbejde med andre på mange forskellige måder. På Brandbjerg Højskole kommer du til at lære om alle facetter af projektledelse, projektstyring og kommunikation i både teori og praksis. Du kommer til at arbejde med anerkendte metoder og får værktøjer, som du kan bruge i mange sammenhænge.

A-faget

Du vælger selvfølgelig selv, hvor meget eller hvor lidt projektledelse skal fylde i dit højskoleophold. Skal du være iværksætter, projektleder eller kaospilot? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at strukturere dine egne projekter – store som små? Så er der alle muligheder for at blive styrket i at blive bedre til det, du gerne vil.     

Du kan med fordel bruge Projektledelse på Brandbjerg til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne, eller på andre uddannelser, i frivillige organisationer eller erhvervslivet, hvor man meget ofte arbejder projektbaseret – men selvfølgelig mest af alt til at finde din egen handlekraft og gå-på-mod.

Se vores skema  for en detaljeret oversigt over alle fagene under projektledelse. Vi forbeholder os ret til ændringer i skemaerne.

Projektledelse

PROJEKTLEDELSE (A-FAG)

I Raketten møder du et unikt kreativt miljø, hvor du arbejder med dig selv og dit team og laver projekter, der gør en forskel for dig, men som også rækker ud over højskolen og gør en forskel for verden. I faget lærer du om alle facetter af projektledelse, projektstyring og kommunikation i både teori og praksis. Du kommer til at arbejde med anerkendte metoder og får værktøjer, som du kan bruge i mange sammenhænge.

JELLING MUSIKFESTIVAL

Vil du arbejde bag kulissen på Danmarks tredjestørste festival? Vi er et hold på faget projektledelse, og vi står sammen om de meget forskellige opgaver: Fra bittesmå detaljer, avanceret logistik, planlægning, interaktion, flyvende fantasi, PR, håndværk og til kommunikation. Alt sammen tilsat en ordentlig røvfuld samarbejde.

IVÆRKSÆTTERI

Har du en spirende iværksætter i maven? Kan du se behov og løsninger? Tør du tage en risiko? Har du svært ved at give op? Så er iværksætteri på Brandbjerg Højskole lige dig. Måske har du altid ønsket at starte din egen virksomhed? Måske kommer du med hovedet fyldt af idéer? Måske har du allerede en virksomhed eller måske vil du bare snuse til livet som iværksætter?

PERSONLIGT OG KROPSLIGT LEDERSKAB

Du får højere selvværd og bliver mere effektiv med personligt lederskab, udvikling og fællesskab på højskoleskemaet. Du bliver bedre rustet til at samarbejde og til at finde din egen rolle i fællesskabet. Du lærer at mønstre modet, der kræves for at nå dine mål, og du får et større udbytte af dine projekter. Dette højskolefag skaber et fundament for både individet og holdet til at blomstre på.

GØR EN FORSKEL

I faget Gør en forskel vil vi se på om man kan gøre en forskel og om det gør en forskel, at leve med skam og skyld og påtage sig ansvaret for alle verdens problemer (læs: Det gør det ikke – men kan vi gøre noget ved følelsen?).

POLITISK AKTIVISME

Tænder du på (eller tænder du af over) politisk kommunikation? Ville du ønske, at det politiske landskab så anderledes ud? At der kom nye boller på suppen? .. eller at du var ved magten 🙂 Har du interesse for samfundsforhold – eller blot lyst til at lære lidt om dem? Så kom og vær med, når vi folder din indre aktivist ud og bliver klogere på vores dyrebare demokrati!

KLIMAAKTIVISME

Greta Thunbergs klimastrejke har sat ild i et nyt ungdomsoprør. I faget ’klimaaktivisme’ på Brandbjerg Højskole kaster vi os ud i klimaoprøret! Unge klimaaktivister over hele kloden forlanger vredt, at ”de voksne” kommer ind i kampen. I de internationale klimaforhandlinger, på regeringskontorerne og i virksomhederne. Hvad er svaret, når unge mennesker spørger, hvorfor vi ikke handler på den truende klimakrise?

PODCAST

I løbet af en intens temauge vil du blive introduceret til og få mulighed for at afprøve egne evner i de helt basale værktøjer, der skal til for at kunne producere sin egen podcast. Vi arbejder med alt fra ideudvikling, vinkling og tilrettelæggelse, optagelse, interview, redigering, opbygning, dramaturgi og fortælleteknik, billedskabende sprog og manuskriptskrivning, speak og stemmetræning, lyddesign og brug af musik, herunder også viden om ophavsrettigheder.

Eventlab er en værktøjskasse af guld

{
Projektledelse er en værktøjskasse af guld. Alt fra teambuilding over hvordan vi stiller de rigtige spørgsmål, grafisk facilitering af en proces, strukturering af en workshop til evaluering. Det får dig til at gribe nye projekter an på Pippi Langstrømpe-måden!
Louise Bønløkke

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!