CAPE TOWN (EFTERÅR 2022)

– Kulturmøde og bæredygtighed i Sydafrika

COSTA RICA (EFTERÅR 2023)

– bæredygtighed og eventyrlig natur

Rejs med Brandbjerg Højskole

Forår

Om foråret rejser vi alle til Catalonien på en fælles studietur. Det har vi gjort i mange år og derfor er det en helt unik oplevelse, hvor vi kommer tættere på hinanden og lokalsamfundet. Derudover kan du vælge faget ‘Alpin skitur‘ i temaugen i februar eller du kan vælge faget Friluftsliv og tage med til Norge på fjeldskitur i marts.

I de øvrige fag tager vi også tit på ture – men vi bliver i Danmark, for der er så mange fine steder og gode mennesker at besøge og lære af herhjemme.

 

Efterår

Om Efteråret har du to muligheder:
Den store rejse: Vi skifter hvert andet år rejsemål, da vi har to fantastiske rejser, med mange års erfaring og spændende lokale samarbejdspartnere. Sydafrika og Cape Town i 2022 eller Costa Rica i 2023.

Temauge: Hvis du ikke har lyst eller råd til at rejse, kan du deltage i en fed temauge hjemme på højskolen. Det er helt gratis.

Sydafrika (efterår 2022)

Kulturmøde og social bæredygtighed i Cape Town

9 dage i Sydafrika med fokus på bæredygtighed. Vi garanterer at det bliver en tur, hvor du ikke kan undgå at blive flyttet som menneske. Vi skal til Cape Town, der er en moderne metropol, en af verdens smukkeste storbyer og kåret til dén by i verden det er lettest at forelske sig i – den er smuk, vild, rå, poleret, moderne og klassisk – altsammen på én gang.

Rejsen koster:
12.999,-

Læs mere her

Catalonien (hvert forår)

I forårsperioden på Brandbjerg Højskole udbyder vi fælles, obligatorisk rejse ca. 8 dage til det nordlige Spanien – nærmere betegnet den fantastiske halvø Cap de Creus i Catalonien. Vi skaber et unikt refleksionsrum på rejsen, hvor vi får lejlighed til at gennemtænke og sætte ord på alt det, vi har oplevet sammen gennem højskoleopholdet. Tænk Middelhavet som ramme for havkajak, mountainbike, dykning, trekkingture og afslapning i sandet. Dertil kan du lægge samvær med højskolens catalanske venner Pau og Olga, indtagelse af lækre catalanske specialiteter, bytur til smukke Girona og et tankevækkende besøg på Salvador Dalis museum.

Rejsen koster 6000,-

Læs mere her

Costa Rica (efterår 2023)

– bæredygtighed og eventyrlig natur

9 dages eventyr i Mellemamerika. Costa Rica er et af verdens smukkeste lande og et paradis for naturoplevelser. På denne rejse vil vi udforske regnskovens magiske univers med dens farvestrålende flora og fauna, vi vil opleve bjerge og vulkaner, svømme og snorkle fra tropiske strande, vandre ad flodlejer til brusende vandfald og opleve landets kultur og mangfoldighed fra kyst til kyst.På hele rejsen har vi et tæt samarbejde med Universidad EARTH. Vi vil bl.a. arbejde med “environmental leadership” gennem deltagelse i frivilligt arbejde sammen med lokale unge. 

Rejsen koster 14.999,-

Læs mere her

Catalonien (hvert forår)

I slutningen af forårsperioden på Brandbjerg Højskole udbyder vi fælles, obligatorisk rejse ca. 8 dage til det nordlige Spanien – nærmere betegnet den fantastiske halvø Cap de Creus i Catalonien. Vi skaber et unikt refleksionsrum på rejsen, hvor vi får lejlighed til at gennemtænke og sætte ord på alt det, vi har oplevet sammen gennem højskoleopholdet. Tænk Middelhavet som ramme for havkajak, mountainbike, dykning, trekkingture og afslapning i sandet. Dertil kan du lægge samvær med højskolens catalanske venner Pau og Olga, indtagelse af lækre catalanske specialiteter, bytur til smukke Girona og et tankevækkende besøg på Salvador Dalis museum.

Rejsen koster 6000,-

Læs mere her

Det er fantastisk at rejse med højskolen

{

Når man rejser med højskolen møder man mange inspirerende mennesker. Det er en helt unik måde at komme bag om facaden.

- Nikolaj

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.