Sangskrivning

”Ej hvor er det bare en smuk tekst” kommer det fra Isak. Du mærker varmen brede sig og bliver helt stolt. ”Jeg glæder mig til at få musik på – vil du hjælpe? Synes ikke helt jeg kan finde rytmen”.  

Om faget: 
Vi skriver tekster og sætter musik på. Vi spiller og læser teksterne og musikken op for hinanden, og giver hinanden konstruktiv feedback, så vi får skabt et trygt miljø til at dele og skabe sammen. Vi skal også øve os i at arbejde med forskellige former: Ligesom de klassiske A B A B, vers og omkvæd osv. Vi skal arbejde med at forstå betydningen af Den indre dommer – hvornår er vi kritiske og skal sortere og smide ud, og hvornår er alt brugbart og er med til at generere nye ideer.  Og så arbejder vi med Flowwriting – hvor vi skriver lige hvad der falder os ind.  

Hvad får du ud af faget: 
I faget Sangskrivning lærer du at tolke og forstå andres musik. Du skal skabe sine egne tekster og sætte musik på. Du lærer at lytte til egne og andres ideer og arbejde med flow og selvkritik. Det hjælper dig med at få mere improvisation i hverdagen/livet. Og at skabe og fordybe sig i musikkens og sprogets verden. 

Fagmiljøet Musik

Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre i sammenspil, stemmetræning, elektronisk musik eller sangskrivning.

Underviser

Rasmus Sejersen

Rasmus Sejersen

Smil, kærlighed og krammere gør ethvert liv rigere; i hvert fald Rasmus´!

Rasmus’ hovedfokus er komposition, kreativitet og leg, og der lægges i særdeleshed vægt på at vi selv skriver og komponerer musikken.

Når Rasmus ikke er på højskole spiller han hiphop-turnéer for skolebørn, skæv og anderledes musik på legetøjsinstrumenter, og laver hits med ‘Good Evening People’.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.