Scenografi

Scenografi er en del af det store teaterprojekt i efterårsperioden. Læs mere om teaterprojektet herI scenografi-gruppen har vi det overordnede ansvar for det visuelle udtryk i forestillingen i alt lige fra rum, kostumer, rekvisitter og lys. Vi arbejder med intentionel arrangering af rumlige elementer, og intet er overladt til tilfældighederne!

Vi laver hallen og flere rum på skolen om, så vores tilskuere ikke træder ind på en højskole – men ind i et andet tid og rum – ind i en tydelig fortælling, som de bliver en aktiv del af. Der skal knokles for at nå dette på kun 4 dage, og der bliver en summen af symaskiner, hamren og skruen, penselstrøg og hjerner, der koger og kører på højtryk 24/7 for at skabe de fedeste visuelle udtryk, som understøtter den store fælles fortælling i totaloplevelsen.

Så kan du lide at smøge ærmerne op og bruge både hænder og hoved samtidig, er scenografi gruppen det rette sted for dig!

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie har altid været er en idealistisk ildsjæl, som har hjertet med i de projekter og mennesker hun involverer sig i og det gør sig også gældende som højskolelærer. Anna-Sofie er dybt taknemmelig for at være landet på netop Brandbjerg højskole, da hun stortrives med at undervise og være i samspil med elever, der er nysgerrige på livet og ønsker at udfordre sig selv ved at udvikle sig i et forpligtigende fællesskab, hvor der er plads til at drømme stort.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!