Se Brandbjerg Højskole

– Smuk herregård, funktionel hovedbygning, kreativ værkstedsbygning

Se Brandbjerg Højskole

– Smuk herregård, funktionel hovedbygning, kreativ værkstedsbygning

Brandbjerg Højskole er en af Danmarks smukkest beliggende højskoler. I kort afstand til Vejle og Jelling og lige på kanten af Grejsdalen med stejle skrænter og majestætiske træer. Skolens grund er ikke mindre end 40 hektar park og uberørt naturskov. Bygningerne spænder fra den gamle, stemningsfyldte herregård til den funktionelle og hjemlige hovedbygning med 110 dobbeltværelser med eget toilet/bad samt den kreative værkstedsbygning, hvor man kan drømme stort.

Få en virtuel rundvisning af Gro

Se prisvindende one-take video lavet af gamle elever

Herregården

Hvid og smuk står den gamle Herregård flankeret af voldgrav og ænder og med kig til parken. Med stor kakkelovn, havestue og polstrede stole er der autentisk herregårdsstemning for alle pengene… 

Hvid og smuk står den gamle Herregård flankeret af voldgrav og ænder og med kig til parken. Med stor kakkelovn, havestue og polstrede stole er der autentisk herregårdsstemning for alle pengene… 

Skolefløjen

I den lyse skolefløj finder du værelser, spisesal, klasselokaler og foredragssal. Det er også her, du kan nappe et spil bordfodbold og bordtennis, se en film på det store lærred i foredragssalen, råhygge lidt i Atriumgårdens amfiteater eller i Brandbaren foran åben scene og pejs.

Hallen

Overfor skolefløjen finder du sportshallen. Her er der plads og grej til fodbold, håndbold, hockey, basket, volley og badminton. I et stort rum for sig finder du den store, avancerede bouldervæg, der også bruges af brandbjergklatreklub.dk

 

Lydhuset – musiklokalet

Har du lyst til at spille musik, finder du et stort udbud af instrumenter og grej i det moderne Musikhus. Her har du også mulighed for at opbevare dit eget musikgrej. Brandbjergs lydstudie finder du i den såkaldte Værkstedsbygning.

Værelser

Skolefløjen indeholder også alle værelser. Det betyder at du kan gå fra dit værelse til spisesalen, foredragssalen og en del af undervisningslokalerne i hjemmesko 🙂 Værelserne er alle dejilge dobbeltværelser med eget toilet/bad. Der er nærmest walk-in closet til tøjet og store vinduer der lukker naturen ind på værelset.

Værkstedsbygningen

I Værkstedsbygningen finder du stamlokaler forProjektledelse, Personlig udvikling og Friluftsliv. Projektledelse har hængekøje, gynge og indbydende kroge. I det lyse og smukke atelier, hvor fagene for personlig udvikling holder til, finder du futonmåtter til yoga og meditation. Værkstedsbygningen huser desuden Dramasalen og Kunst og keramik.

Parken og skoven

40 hektar naturskov med stejle skrænter, høje træer, shelterplads til fri afbenyttelse, bålhytte, mountainbikespor til alle sværhedsgrader og ganske kort til havet, hvor vi bruger vores havkajakker, gør Brandbjergs natur til skolens største undervisningslokale både i og uden for undervisningen.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook