Skibums

– Tag på højskole og få et garanteret job som skiguide i Østrig

Skibums

– Tag på højskole og få et garanteret job som skiguide i Østrig

Vil du på højskole og være skibums?

Få TO oplevelser for livet – først på højskole og så i de østrigske bjerge!
Danmarks dybeste dal og de østrigske bjerge kalder dig!
Skal du på Brand-bjerg-eventyr?
Bjergene kalder. Kom på højskole og bliv skibums!

Mange unge har en drøm om en sæson som skiinstruktør i Østrig. Mange har også en drøm at komme på højskole én gang i livet. Vores skibums-fag kombinerer det bedste fra begge verdener. Det er den fantastiske højskole, som Brandbjerg er kendt for – og samtidig er det tre måneders forberedelse til Østrig. Når højskole-eventyret er slut, starter det næste eventyr – fire måneder i de østrigske bjerge. Ikke som turist, men som skiinstruktør på en af landets bedste skiskoler eller som receptionist, tjener eller grejekspert på hotel eller i skibutik.

Faktaboks

· 19 uger på højskole
· Du skal afsted og bo sammen med dine højskolevenner i Østrig
· Efter opholdet på Brandbjerg rejser i sammen afsted
· Du bliver grundigt forberedt til livet som skibums på højskolen
· Højskolen sørger for at du har et job og en bolig m.m.
· På højskolen rejser i sammen på en uges skitur.
· Via højskolen kommer du på et 10 dages instruktørkursus i Østrig (krav for at arbejde som instruktør)

Vi gør dig klar

De tre måneder på højskolen gør dig parat til Østrig både fysisk, sprogligt og kulturelt – du lærer alt det, du behøver for at få det optimale ud af dit ophold i Østrig. Du bliver bedre til tysk, lærer at forstå den østrigske kultur og landets arbejdsmarked, træner og kommer i form. Du møder tidligere skibumser og hører om deres erfaringer. Samtidig finder vi sammen det bedste job til dig i Østrig – og du kommer ned på skiskolen sammen med dine venner fra højskolen. Vi rejser en uge på skiferien i oktober, tager sammen til Østrig i november, hvor du tager det officielle Anwärter-kursus på 10 dage. Efter højskoleopholdet rejser gruppen sammen til Østrig, hvor alle skal arbejde på skiskoler i samme område.

Samtidig bliver du en del af Brandsbjergs stærke højskolefællesskab. Brandbjerg er en højskole med ånd og atmosfære, der inviterer til nysgerrighed, mod og livsglæde – uundværlige ingredienser for enhver der vil arbejde på et meningsfuldt liv. Skolen ligger i midt i det skønneste landskab, og bæredygtighed og nærheden til naturen dyrkes på tværs af alle 8 fagmiljøer. Brandbjerg har sin egen sportshal, klatrevæg, mountainbike-bane og fantastiske udendørsarealer. Trods navnet ligger højskolen ikke på et bjerg – men vi ligger på kanten af Grejsdalen, Danmarks dybeste dal med stejle bakkeskrænter, der kalder på udendørsmennesket i dig.

Vi formidler skilærere til de bedste østrigske skiskoler, som alle har modtaget skibumser fra Danmark over en årrække, og som alle har forpligtet sig til at sikre gode forhold for deres medarbejdere. En sæson i Østrig giver dig en oplevelse for livet – og du kommer hjem med en masse nye færdigheder, både sprogligt og sportsligt. Samtidig tjener du løn som skiinstruktør under dit ophold i Østrig, og du har masser af muligheder for at udforske pisterne.

Skibums-projektet bygger på de erfaringer, der er gjort med formidling af danske unge til det østrigske arbejdsmarked over en årrække, og de tætte kontakter der er skabt med den østrigske arbejdsformidling, skilærerforbundet og skiskolerne.

 


 

Fagmiljøet Friluftsliv

Fagmiljøet Ski og idræt
Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer.

Underviser

Casper Borch Madsen

Casper Borch Madsen

Casper underviser i hovedfaget Outdoor og valgfagene Adventuresport, Havkajak, Alpin Skirejse og Fysisk træning. Ifølge Casper handler et højskoleophold om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook