Skiinstruktør (Ø-fag) 

Vi rejser sammen til Østrig fra den 19. til 29. november 2020, hvor du tager den officielle Skianwärter-uddannelse hos skilærerforbundet SBSSV. Det foregår i Kaprun og består af en blanding af teoretisk undervisning på JUFA-hotellet (hvor vi også bor) og praktisk skiundervisning på Kitschsteinhorn-bjerget.  

Du tager op på bjerget hver morgen sammen med dit hold, tilbringer formiddagen på pisterne, spiser frokost på bjerget og kommer ned til JUFA om eftermiddagen til teoretisk undervisning. Om aftenen gennemgår vi dagen sammen og planlægger næste dag. 

Vores dygtige lærere rejser med dig og sørger for at coache dig gennem hele forløbet – og du er sammen med hele dit hold fra højskolen. 

Allerede inden afrejsen til Østrig bliver du grundig forberedt og vi gennemgår det tyske teorimateriale, som du skal bruge til uddannelsen.  

Hvis det skulle ske, at du ikke består den endelige eksamen i Skianwärter-uddannelsen, kan du stadig arbejde som skilærer i Østrig. Du har også mulighed for at tage en ny eksamen senere eller fortsætte til næste trin, der giver endnu flere muligheder. 

Dit job i Østrig er allerede på plads inden vi rejser til Kaprun sammen for tage Skianwärter-uddannelsen og vi bestræber os på, at du skal møde din kommende skiskole mens vi er i Østrig. 

Når vi kommer tilbage, har du tre uger tilbage på højskolen, inden du rejser til Østrig for at starte din sæson som skilærer. 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Karim Pedersen

Karim Pedersen

Karim har stor erfaring med skibums-konceptet og han har sendt mange danske unge til Østrig over årene. Han begår sig flydende på tysk og elsker den tyske og østrigske kultur (og mad!). Han står for kontakten til de østrigske skiskoler og skilærerforbundet og sørger for, at du får det helt rigtige job i Østrig. Han kan også hjælpe med næsten alle spørgsmål om livet og arbejdet i Østrig. 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.