BRANDBJERG PÅ DM I SKILLS 2022

MØDTES VI PÅ DM I SKILLS? HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE OM HØJSKOLE?

Drømmer du om at komme på højskole? Eller er du bare nysgerrig på, hvad højskole er?
Så vil vi gerne inviterer dig på besøg Brandbjerg Højskole, hvor vi tager dig med rundt, viser dig skolen og svarer på de spørgsmål du måtte have.

Hvornår kan du besøge Brandbjerg Højskole? 

Efter at have snakket med Brandbjerg på DM i skills er der selvfølgelig mulighed for at besøge os og få en rundvisning på vores højskole. Det kan også være du ikke nåede at møde os, men alligevel er blevet nysgerrige på hvem vi er og hvordan vi passer ind i dine planer.  

Den 7. maj holder vi Højskolernes Dag. Her får du mulighed for at se højskolen, mærke stemningen og stille alle de spørgsmål, du har omkring et ophold på Brandbjerg.

På Højskolernes Dag er det tidligere Brandbjerg-elev Freja der viser dig rundt. Du kan også møde en af vores undervisere og få en snak om fag eller hvad du nu måtte have af spørgsmål til det at være elev hos os.

Men du er naturligvis altid velkommen til at besøge os og få en rundvisning på højskolen når som helst, hvis du gerne vil finde ud af om du skal være elev på Brandbjerg Højskole.

Se mere om højskolernes dag

 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.