Træning og sundhed

Som titlen siger, vil vi beskæftige os med træning og sundhed på bredt plan. Hvad er sundhed? Hvordan træner vi kroppen på forskellige måder? Er træning altid sundt? Det er et par af de spørgsmål, vi vil kaste os over.

Vi vil diskutere vores forhold til kroppen i dag, vores kropssyn og samfundets rolle/indvirkning på dette sammenlignet med tidligere tider – hvordan har det ændret sig gennem tiden, og hvad skyldes det?

Du bliver klogere på forskellige træningsformer, som vi både udforsker fysiologisk på et teoretisk plan – hvad sker der med vores krop, når vi træner? – men vi afprøver det også fysisk på vores egne kroppe. Hvad motiverer os til at dyrke motion/være fysisk aktive? Hvordan påvirkes vi af medierne og de sociale medier ift. træning/sundhed/livsstil?

Vi vil diskutere kostmyter og træningsmyter, og trends der rører sig indenfor kost og motion og afprøve nogle af disse trends (i det omfang det er muligt).

Der vil blive teoretisk gennemgang, oplæg og diskussioner, men også en fysisk aktivitet, og vi vil arbejde med mindre cases.

 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Underviser

Maiken Bro Rasmussen

Maiken Bro Rasmussen

 Maiken er hun optaget af at vandre i fjeldene og passe sin dejlige dreng.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.