Skrub ud og leg

Kom og leg! Mangler du lidt mere leg i din hverdag? Timerne komme til at foregå med leg. Vi kommer mest til at bruge den bedste legeplads i verden – Naturen.
Vi skal lege os til læring. Både læring i færdigheder og om os selv og andre. I timerne kommer vi til at snakke om hvorfor vi leger, og hvad det gør ved os.
Vi skal opfinde vores egne lege. Og ikke mindst finde ud af hvordan vi kan få mere leg ind i vores hverdag og liv. Vi kommer til at lege i skoven, på cyklen, på plænen og også lidt indenfor.

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Underviser

Sine Riis Dammeyer

Sine Riis Dammeyer

Sine er vild med at være dumpet ned midt I Brandbjergs drømmeland. På Brandbjerg drømmer man nemlig meget og de der drømmer om store skove, blanke søer, store hvide vidder og stærke fællesskaber deler Sines drømme.

Hun underviser i friluftslivs- og idrætsfag – og fælles for dem er, at bevægelse og udeliv kan skabe nogle fantastiske rammer for hvordan vi kan være sammen med alle vores forskellig- og ligheder.

Du får lov til at være barn igen og slå hjernen fra

{

Skrub ud og leg er det fedeste fag! Du får en masse frisk luft samtidig med at du får lov til at være barn igen og slå hjernen fra. Læreren er selv et rigtigt voksenbarn, der præsenterer der for en masse forskellige lege – både klassikerne og fortolkninger af barndommens kendinger.

Camilla

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!