Sociale medier

Du har lige fanget ”øjeblikke” hvor lyset falder helt rigtigt fra solen der går ned over dem fra din gruppe der sidder omkring bålet i dragehulen. Du gør klar til at poste på Instagram, men tøver lidt ”hvad er nu godt at bruge? #brandbjerghøjskole #lifesgood #højskoleliv #bål #f22 ?” Anne kommer hen, tager din mobil og skriver ”#brandbjergF22forever”. Anne griner og løber tilbage til de andre i bålhytten.

På faget Sociale Medier lærer vi at arbejde strategisk med vores tilstedeværelse på sociale platforme og får ny viden og inspiration til at arbejde med sociale medier. Sammen skal vi lære at skabe involverende og dialogbaseret kommunikation, der styrker relationen til og engagementet fra følgerne.

Brandbjergs medieplatforme bliver vores legeplads og vi skal sammen skabe indhold til Brandbjergs kanaler.

Vi arbejder også med de etiske overvejelser der ligger til grund for, hvordan man kan og bør bevæge sig dette landskab og ikke mindst på at forstå de bagvedliggende algoritmer.

Hvad får du ud af faget:
Du lærer at forstå og forholde dig til Sociale Mediers betydning for den måde vi kommunikerer på. Du lærer at forholde dig til de etiske perspektiver på SOME-kommunikation. Og at forstå hvilken indflydelse SOME har på samfundet og det politiske landskab. Og så får du en masse erfaring med kanaler som Instagram, Facebook og YouTube. Alt sammen noget du kan bruge hvis du ønsker at arbejde videre med Sociale Medier og Markering efter højskolen.

Fagmiljøet Politik og samfund

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke politiske og samfundsmæssige fag sammen med andre ligesindede? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende politik- og samfundsmæssige fag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Marie Aarkrog

Marie Aarkrog

Marie har fokus på markedsføringen af skolen både når det gælder de korte og de lange kurser. Marie arbejder med styring af skolens SEO og SEM, og nørder med rapportering, Excel-databaser og metatekster. Når hun ikke tænker i tal og Excelark, arbejder hun tæt sammen med skolens team af stærke kræfter, om at udvikle de korte kurser til glæde for omkring 2000 par fødder hvert år.
Hun elsker det helt særlige rum der er Brandbjerg Højskole, hvor de mangfoldige møder trives, og bæredygtighed og væredygtighed ikke blot er en illusion, men er den styrende måde at tænke mennesker og ressourcer på.   

Marie er magister i filosofi fra Aarhus Universitet med en særlig passion for videnskabsteori og videnskabshistorie. Hun har nørdet en del med sprogfilosofi og teoretisk fysik og har skrevet sit speciale om metafysik og forståelse inden for kvantefysikken.

Marie bor i Solbjerg sammen med sin mand Anders og tre børn. Marie hader opvask, men elsker at nørkle med symaskinen, hvor hun selv designer og syr børnetøj til ungerne. Marie har en forkærlighed for skæve film, kage og gode øl, hvilket hun klart mener, bør kombineres, når lejligheden byder sig.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.