Sommelier

Uh den er lidt sur, men egentlig også god. Peters udtryk får Mads til at grine. Det er altså ikke lige en vin for Peter. Men han kan godt lide at blive udfordret på sine smagsløg. Alting behøver ikke at smage lige godt.

I faget Sommelier udfordrer vi dine smagsløg og evner til at stoppe op og smage efter. Vi folder de mangfoldige nydelseskultur ud, når vi skal smage blandt andet saft, vin, Kampuchea og øl. Vi skal undersøge og lege med nye måder at gå til det helt basale ”at indtage væske”.

Vi skal kigge på hvor tingene kommer fra hvordan ophavet spiller en central rolle. Og ikke mindst hvad smag og tidens trends er.

 

Du får i den grad udvidet din smagssans når du i faget Sommelier får lejlighed til at fordybe dig i smagenes univers.

 

Fagmiljøet Bæredygtighed

Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis - så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv. 

Underviser

TBA

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.