Sommelier
Uh den er lidt sur, men egentlig også god. Peters udtryk får Mads til at grine. Det er altså ikke lige en vin for Peter. Men han kan godt lide at blive udfordret på sine smagsløg. Alting behøver ikke at smage lige godt.
I faget Sommelier udfordrer vi dine smagsløg og evner til at stoppe op og smage efter. Vi folder de mangfoldige nydelseskultur ud, når vi skal smage blandt andet saft, vin, Kampuchea og øl. Vi skal undersøge og lege med nye måder at gå til det helt basale ”at indtage væske”.
Vi skal kigge på hvor tingene kommer fra hvordan ophavet spiller en central rolle. Og ikke mindst hvad smag og tidens trends er.
Du får i den grad udvidet din smagssans når du i faget Sommelier får lejlighed til at fordybe dig i smagenes univers.
Fagmiljøet Bæredygtighed
Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis - så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv.
Underviser
TBA
BRANDBJERG HØJSKOLE

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser