Støttemuligheder

Få økonomisk støtte til et højskoleophold

Støttemuligheder

Der findes forskellige muligheder for at få økonomisk støtte til et højskoleophold. Du kan bl.a. søge støtte gennem Elevstøtteforeningen, eller søge rabat med pitstop-ordningen for studerende, der er i gang med en uddannelse. Læs mere om de forskellige muligheder for at søge støtte til højskole nedenfor.

Har du spørgsmål vedrørende støtte til højskoleophold og dine muligheder på Brandbjerg Højskole?

Ring til os på tlf. 7587 1500 eller send os en mail på bh@brandbjerg.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Rabat til studerende
– Pitstop på Brandbjerg Højskole

Er du i tvivl om den uddannelse du er i gang med er den rette? Eller har du brug for ny inspiration? Så kan et ophold hos os være noget for dig. Som pitstop’er kan du søge om en særlig ugerabat – du skal blot have et gyldigt studiekort.

Læs mere om pitstop på Brandbjerg Højskole.

Lånekassen for nordmænd

Er du nordmand, kan du søge Lånekassen om støtte til fuldtidskurser af min. 12 ugers varighed på Brandbjerg Højskole. Der gives støtte efter de samme regler som gælder for uddannelse i Norge. Tilmeld dig først kurset på Brandbjerg, send derefter optagelsesbrevet til Lånekassen, hvorefter de tager stilling. Hvis du har brug for hjælp hos os, kan du kontakte Mette Øyås Madsen på moe@brandbjerg.dk.

Her er et uddrag af hvad Lånekassen skriver omkring frist m.v. her!
Se i øvrigt Lånekassens hjemmeside her!

Dagpenge på højskole

Vidste du at ledige under 25 år på dagpenge har mulighed for at komme på højskole inden for det første halve år af ledighedsperioden, med halve dagpenge?

Læs om dagpenge på højskole her

Mentorordning

Er du mellem 17 og 25 og uden ungdomsuddannelse har du mulighed for at få tilknyttet en mentor under dit ophold på skolen. En mentor kan hjælpe dig, med de ting i og uden for undervisningen, som du har behov for støtte til. En mentor kan hjælpe dig med at strukturere din hverdag og har tiden til at have løbende samtaler med dig, når og hvis du har behov for dette. Kontakt Birgitte Englyst for yderligere info på be@brandbjerg.dk eller 29881073

Brandbjerg er et roligt, trygt rum

{

Brandbjerg er et roligt, trygt rum, hvor man kan dele tanker og følelser med mennesker, der højst sandsynligt har haft de samme tanker og spørgsmål om livet, som du har. Det er et sted med støtte, opfordring og hjælp til at håndtere livets store spørgsmål. Man kan få hjælp og hjælpe andre på samme tid.

Andrea Bahn Svendsen

Addresse

Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling

Search

Ring til os

75 87 15 00

Email os

bh@brandbjerg.dk

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.