Store Naturoplevelser

I morgensolens første stråler lægger han det enorme kronede gevir tilbage og brøler af sine lungers fulde kraft. Han er et ur-symbol på naturens kraft. Han vejer mere end 200 kg., og dampen står om hans krop. Du sidder nær ved med dine højskolevenner og holder vejret. Så nær ved at du kan lugte kronhjortens brunst.

I faget ”Store Naturoplevelser” tager højskolen på tur. Vi bevæger os rundt i Danmark på kortere og længere ekskursioner for at opleve de enorme vidundere, som den danske natur gemmer på, men som mange aldrig ser. Vi ser dem, for vi er på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, og vi ved, hvor vi skal kigge, og hvad vi skal kigge efter. Vi dyrker nærdyrsoplevelserne der, hvor man kommer helt tæt på og mærker, at hjertet banker lidt hurtigere.

Mange kender slet ikke mulighederne for store oplevelser i den danske natur. Det kommer du til. Du kommer til at mærke den vilde natur på nærmeste hold. Du får pirret din nysgerrighed og samlet viden, og du får chancen for at lade dig betage og fascinere af naturens mangfoldighed, kraft og skønhed, indtil du mærker kærligheden til naturen kravle helt ind under huden på dig.

Vi skal opleve flokke på tusinder af gæs ved Vadehavet, havørne så store som døre der kløver luftrummet over vores hoveder og rålam på nært hold i Grejsdalens morgensolbeskinnede skove i højskolens baghave, samt Europas største hjorte i Vesterhavets klitter – og vi skal se vilde kaninunger på solskinsøen Endelave.

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Underviser

Simon Lægsgaard

Simon Lægsgaard

Simon er uddannet teolog. Han Underviser i Mad med Mod, Store Naturoplevelser, Jagttegn og Jagt & Fiskeri. Simon er Brandbjerg Højskoles dedikerede forstander og deltager gerne og ofte i diverse samfundsdebatter.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!