SU på højskole

Får man SU på højskole?

For at få SU skal du gå på en SU-berettiget uddannelse. Et ophold på højskole er desværre ikke SU-berettiget. Du kan derfor ikke få SU på højskole. Den regel gælder, hvad enten du ønsker at tage et langt højskoleophold eller deltage på de korte kurser.

Du kan læse mere om SU-regler på SU.dk.

Økonomisk støtte

Du har til gengæld en række muligheder for at søge økonomisk støtte til dit højskoleophold. Det kan du læse mere om ved at følge linket.

Priser

Et langt ophold på højskole kan vare fra 18-43 uger. Du kan her se, hvad et højskoleophold koster på Brandbjerg.

Se mig selv i øjnene og at turde afprøve mine drømme
– før jeg afliver dem.”

{

“Efter at være droppet ud af halvandet års studier havde jeg brug for at være et sted, hvor jeg kunne mærke, at jeg rykkede mig. Og vupti – der var Brandbjerg med både Kompas-linier og vejledningsvalgfag, der var som skræddersyede til det formål. At gå på Brandbjerg og arbejde så intenst med min egen tilgang til min fremtid betød, at jeg kunne se bort fra et tidligere krav om prestige i mit uddannelsesvalg og åbne øjnene for uddannelsesmuligheder udenfor den klassisk akademiske verden. Jeg er særligt stolt at have fundet modet til at se mig selv i øjnene og at turde afprøve mine drømme – før jeg afliver dem.”

Lotte Bøllehus Hansen

Addresse

Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling

Search

Ring til os

75 87 15 00

Email os

bh@brandbjerg.dk

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!