Teambuilding

I faget Teambuilding på Brandbjerg Højskole sætter vi fokus på samarbejde og sammenhængskraft, når vi kaster os over en opgave eller et projekt - sammen med andre. Vi bruger kroppen og friluftslivet som ramme for at øve os på at skabe samarbejde i grupper.

Du kender garanteret til, hvor vanskeligt det kan være at arbejde sammen med andre om et fælles mål. Gruppearbejdet på studiet, hvor alting gik skævt. Din afdeling i virksomheden, hvor man bruger for meget tid på at kritisere hinanden. På håndboldholdet, hvor en af spillerne kører solo. Eller fra Elevrådet, hvor det hele gik op i snak. Godt samarbejde og stærk sammenhængskraft i grupper er ikke en selvfølge. Det er en kunst, som kræver øvelse – og som verden har meget brug for, at vi lærer os.

I højskolefaget Teambulding arbejder vi med at facilitere samarbejde og sammenhængskraft i grupper. Du lærer at udvikle, tilpasse, organisere og afvikle aktiviteter, der har teambuilding og samarbejde som mål. Det kan fx være oplevelser og øvelser, som kan understøtte samarbejde og sammenhængskraft på møder, konferencer og firmaevents. Du får viden om hvordan fysisk aktivitet kan styrke velvære og trivsel, stimulere vores kreativitet og bidrage til fællesskabet og ‘teamånden’ i grupper. Du får indsigt i muligheder og begrænsninger, når man arbejder kommercielt med teambuilding gennem praktiske opgaver – og du får konkret feedback fra deltagerne i de aktiviteter, som vi udvikler.

Brænder du for at skabe samarbejde og sammenhængskraft i dit eget liv, i dit lokalsamfund, din forening, virksomhed, eller resten af verden, så kast dig over Teambuilding på Brandbjerg Højskole.

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Casper Borch Madsen

Casper Borch Madsen

Casper underviser i hovedfaget Outdoor og valgfagene Adventuresport, Havkajak, Alpin Skirejse og Fysisk træning. Ifølge Casper handler et højskoleophold om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.