Teater

Vil du prøve kræfter med at improvisere og stå på en scene? I teater på Brandbjerg Højskole bruger vi en uge på at skabe en forestilling - fra bunden! Det er en vild og intens uge, hvor du både arbejder med din egen komfortzone og tilegner dig færdigheder som skuespiller.

 

Vores form er den dynamiske ‘Varieté’, som består af mange små brudstykker, der tilsammen afspejler det liv og den verden, vi lever i. Vi skaber teater med afsæt i det, som I, eleverne, byder ind med. Vi improviserer og prøver os frem, når vi skal udvikle stykket. Du bliver udfordret på dit mod og din kreativitet, hvad end du er nybegynder eller rutineret amatørskuespiller.

En væsentlig del af teater-faget på Brandbjerg Højskole er nemlig at øve sig i at turde sætte sig selv på spil. Det er der, vi bliver kreative og ser nye muligheder – sammen med de andre. For vi sætter os selv i spil i et fællesskab, hvor vi har hinandens ryg, når vi øver os i skuespilkunsten, og vi træder op på scenen sammen, når ugen er omme, for at spille vores stykke for åbne døre.

Når ugen er omme, har du både taget teatralske syvmileskridt – og du har været en del at et fedt fællesskab, hvor alting kan ske.

 

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Gro elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Hun elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt.

Gro spiller teater i den Århusbaserede teatergruppe Teater HURRA. Her finder hun rum til at sætte sig selv i spil, komme ud med frustration og forundring med et kreativt resultat.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!