Teori U

Teori U er blevet rost til skyerne verden over for dens evne til at skabe ægte dyb forandring. Forandring på uddannelsesinstitutioner, på arbejdspladser, i organisationer og helt privat. I højskolefaget Teori U i praksis lærer vi at kigge med åbent sind, åbent hjerte og åben vilje på opgaven og os selv.

Vi kan ikke løse vores problemer med samme tankegang, som vi brugte til at skabe dem.
”Albert Einstein”

Med Teori U præsenterede dr. Otto Scharmer i 2009 en helt ny måde at tænke ledelse, personlig udvikling og læring på.

Vi bliver nødt til at tænke fremtiden anderledes end nutiden. De ændringer, vi laver, må være meningsfulde nu og ikke blot bygge på noget, som var meningsfuldt engang.

Ifølge Scharmer kan vi i forandringsprocesser holde fokus på enten produktet, processen eller kilden. Han peger på, at det er fra kilden, vi tager vores dybeste beslutninger. Men hvordan finder man sin indre kilde?

Det er bl.a. det, som faget på Brandbjerg Højskole, Teori U i praksis, viser vej til. Du bevæger dig væk fra det velkendte og ind i det ukendte, hvor kilden ligger skjult. Derfra vender du tilbage til det velkendte med fornyet forståelse og nye muligheder for handling og forandring.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

TBA

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!