Tysk sprog og kultur

Hvad enten du er helt på begynderniveau eller allerede er øvet på tysk, så hjælper vi dig til at blive endnu bedre på sproget, der er modersmål for mere end 90 millioner mennesker. Men du bliver ikke kun ”spitze” til det sproglige. Du bliver også klogere på tysk kultur og historie. 

Vi forbereder dig grundigt, hvis du skal arbejde i Østrig som skilærer i vintersæsonen. Du bliver klædt på sprogligt – og vi skal også snakke om forskellene mellem tysk og østrigsk. Du lærer alle de vigtige ord, du skal kunne på pisterne. Du kommer langt med et smil – men det skader ikke at udvide dit ordforråd. 

Samtidig arbejder vi med det teorimateriale, som du skal bruge til din skilærer-eksamen i Østrig. Det er nemlig på tysk – men der er ingen grund til at få sved på panden af den grund.  

Vi sørger for, at du kan navigere i det tyske sprog med samme sikkerhed som på skipisterne. 

Selvom du ikke skal til Østrig, kan du stadig få stort udbytte af faget, hvis du interesserer dig for vores store nabo mod Syd. 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Karim Pedersen

Karim Pedersen

Karim har stor erfaring med skibums-konceptet og han har sendt mange danske unge til Østrig over årene. Han begår sig flydende på tysk og elsker den tyske og østrigske kultur (og mad!). Han står for kontakten til de østrigske skiskoler og skilærerforbundet og sørger for, at du får det helt rigtige job i Østrig. Han kan også hjælpe med næsten alle spørgsmål om livet og arbejdet i Østrig. 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.