Højskole og Bridge: Faglig forkælelse

Mandag 19. – søndag 25. august 2019

GENERELT OM KURSET
Vi har i en årrække afholdt vores populære 5-dages kurser og udbyder i 2019 to 5-dages kurser og to 7-dages “Højskole & Bridge” kurser.

Kurserne foregår fortrinsvis i den historiske hovedbygnings charmerende lokaler og ledes af landets bedste instruktører. Programmet består af undervisning, spil og turneringer med præmier samt af foredrag, udflugter, morgensamlinger og højskoleaftener.

Undervisningen tager hensyn til kursisternes erfaring og faktiske færdigheder. Emner kunne være:
− det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
− indmeldinger og oplysningsdoblinger
− modparten blander sig
− Stayman og Jacoby
− spilføring i sans og farve

Der gives en teoretisk gennemgang af emnerne, men du får også lejlighed til at øve dig med kort i hånden. Der er lagte spil inden for de enkelte emner.

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30. Lækker frokostbuffet kl. 12.15, samt dejlig aftensmad kl. 18.00. Brandbjergs køkken har sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. 21 er der aftenkaffe.

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer. Det endelige program fremsendes ca. 14 dage inden kursusstart.

UNDERVISERE

JACOB RØN
Jacob er hovedmanden på Bridge på Brandbjerg Højskole. Jacob har bl.a. skrevet bøgerne om ”Nordisk Standard” og har udgivet cd-rommer om bridge. Jacob skriver i Dansk Bridge og underviser i Blaksets Bridgecenter.
Underviserne for de enkelte uger er endnu ikke fastlagt, men udover Jacob Røn kan du i nogle af ugerne møde:

H.C. NIELSEN
Professionel bridgeinstruktør med eget bridgehus i Vejle. OL-bronzevinder 2016.

PETER NIELSEN
Underviser i Blaksets Bridgecenter. Peter underholder desuden gerne med en sang eller to om aftenen.

MADS EYDE
Bridge er Mads´store passion, hvad enten det drejer sig om konkurrencen eller det sociale ved spillet. Han har elsket spillet og alle dets udfordringer, lige siden han begyndte som 25-årig. Mads har vundet et DM og store turneringer i udlandet på både Island og Madeira.

SIGNE BUUS THOMSEN
Udover at spille på damelandsholdet og spille professionelt i USA, underviser Signe bl.a. i Blaksets Bridgecenter. Som underviser lægger hun enormt meget vægt på, at det skal være sjovt og mener at man lærer bedst ved at prøve sig frem og ikke forsøge at være så perfekt hele tiden, for det er simpelthen umuligt med bridge.
Signe har vundet guld i pokalen + mix-par (+ damepar), sølv i åben par og har 3 junior-EM medaljer.

Kursusinfo

PARTNERE SOM IKKE SPILLER BRIDGE

Måske kunne du have lyst til at tage din partner med, indlogere jer på dobbeltværelse, nyde måltiderne sammen og ellers deltage i to forskellige emnekurser. Læs mere om de øvrige kurser på www.brandbjerg.dk. I de øvrige uger er du velkommen til at tage din partner med, i det omfang der er plads på skolen. Ring og hør nærmere.

Kursusperioder og priser

DATO:
Mandag 19. – søndag 25. august 2019

PRIS:
Dobbeltværelse. 4.750 kr. Enkeltværelse: 5.350 kr.
Inkl. kost/logi, undervisning og udflugter. Alle værelser har eget bad, toilet, lille altan og wi-fi.

*Der gives 250 kr. i rabat til medlemmer af Ældre Sagen

** Der gives 400 kr. i rabat ved tilmelding af min. 8 personer fra samme klub på samme kursus. (Kan ikke kombineres med rabat til medlemmer af Ældre Sagen).

Mulighed for afhentning/bringning ved Vejle Station mod betaling og angives ved tilmeldingen.

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart.

Ved afbud før 4 uger før kursusstart, frafalder indmeldelsesgebyr kr. 500. Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart, refunderes det samlede kursusgebyr ikke.

Ved bestilt transport ved ankomst køres der fra Vejle Banegård kl. 11.00
Ved bestilt transport hjem køres der til Vejle Banegård kl. 13.00

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk

Udtalelser

Se hvad tidligere kursister har sagt om kurset

“Tak for et dejligt ophold i forrige uge!! Selvom der var mange fra Næstved og Holmegaard, som kendte hinanden i forvejen, så fungerede holdet vældig fint, og der var plads til lærdom og mange gode grin.
Jeg har jo besøgt jer flere gange, og maden har altid været god, men denne gang var den ekstra god, så det må i gerne lade gå videre til køkkenet”
Klaus LorentzenKursist, november 2015

“God højskoleånd”

Kursist 2013

”Tak for et dejligt ophold. Tak for god, effektiv, sjov og meget veltilrettelagt bridgeundervisning, som vi får hos Jer via Jakob Røn og HC Nielsen. Den er bare helt i TOP. Vi lærer, vi spiller, vi hygger, ja, vi er så engagerede, at vi allerede om aftenen glæder os til undervisningen næste dag. Så godt”

Inger Lis AndresenKursist, november 2015

“Det har været en fornøjelse”

Kursist 2013

”Jacob har en fremragende pædagogik, når tingene skal fremføres i et sprog, vi alle
forstår. Et godt kursus understøttet af relevant materiale. Vi siger tak og kommer gerne igen”

Jette og Hans-Henrik Christiansen

Højskole og Bridge
Tilmeld dig kurset

Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X