Havkajak

Mandag 22. – Søndag 28. juli 2019
Havkajak – smukke oplevelser og fællesskab på havet. Med havkajakken som det perfekte fartøj oplever vi Danmark fra en måske ny og anden side med leg, motion og naturoplevelser. I løbet af ugen vil vi omfavne forskellige perspektiver af det at ro havkajak i Danmark lige fra grundlæggende færdigheder, sikkerhed, kajakken som turredskab og havkajak i historisk rids.

Kursusværter
Morten Lund

Hver morgen starter vi dagen med morgensamling med sang fra højskolesangbogen og et tankevækkende indlæg fra undervisere eller kursusledere. Ugen igennem vil der være foredrag og musikalske indslag, mulighed for hygge i atriumgården eller ved bålstedet, gåture i Brandbjergs egen skov, overnatning i vore 3 shelters ved bækken og meget andet godt.

Hver aften sluttes dagen af med Brandbjerg Café, hvor der er mulighed for at mødes på tværs af workshops og snakke og hygge sammen. Ugens sidste aften er der festmiddag.

Glæd dig blandt andet til:

Sangaften – en glad aften med musik og fællessang.

Sangaften – en glad aften med musik og højskolesang

Udflugt 

Frieftermiddag – Når udflugten slutter, har du fri resten af eftermiddagen med mulighed for at blive i Jelling og tage i friluftsbadet, smutte en tur til Vejle fjord eller noget helt tredje.

OutdoorBIO – Torsdag aften er der mulighed for outdoor-biograf i herregårdsparken bag højskolen.

Kursusprogram:

Mandag
14.30 Ankomst (ved bestilt transport køres der fra Vejle Banegård kl. 13.30)
15.30-17.30 Velkomst og rundvisning
19.00 Sangaften

Tirsdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Foredrag
19.00 Lynhistorier, et samtalespil

Onsdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Foredrag
19.00 Sangaften – højskolesang

Torsdag
8.30 Morgensamling
9.15 afgang – udflugt
14.30 Bussen kører retur til Brandbjerg
15.00- frieftermiddag
19.30 – Friaften

Fredag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Foredrag
19.00 – Bålhygge i parken

Lørdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
15.30 Festforberedelser v. kursusvært
19.00 – Festaften

Søndag
9.00 Ugeafslutning og fælles afsked v. Morten Lund
10.00 Farvel og tak for denne gang (ved bestilt transport hjem køres der til Vejle Banegård kl. 10.00)

Havkajak

Dag-til-dag beskrivelse.
De danske kyster bugter sig med ca. 7000 km kystlinje. Her lige udenfor vores dør venter masser af oplevelser i den kystnære natur. På tur i Danmarks sidste ”vildmark” er havkajakken det perfekte fartøj med masser af potentiale for både naturoplevelser, leg og motion. At opleve Danmark fra en måske ny og anden side.I løbet af ugen vil vi omfavne forskellige perspektiver af det at ro havkajak i Danmark lige fra grundlæggende færdigheder, sikkerhed, kajakken som turredskab og havkajak i historisk rids. Vi beskæftiger os med havkajak på både kinæstetisk og kognitivt niveau og bruger ugens aktiviteter til at perspektivere og til at diskutere, hvad de kan bibringe det moderne menneske i forhold til begreber som natursyn, samarbejde, fælles oplevelser, fællesskab og bevægelse.

Vi håber på sommer og solskin og rimeligt stille vejr. Turplanlægning og sikkerhed i forhold til vind og vejr er essentiel, når vi ror i kajak. Derfor er det vigtigt at forholde sig fleksibelt til nedenstående dag-til-dag program. Vi vælger tur, så vi som gruppe har sikkerheden i orden og får de bedst mulige oplevelser.

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.950 ,-
Tillæg for enkeltværelse*:    kr. 600 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag 22. – Søndag 28. juli 2019

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart.

Ved afbud før 4 uger før kursusstart, frafalder indmeldelsesgebyr kr. 500. Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart, refunderes det samlede kursusgebyr ikke.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk

Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X