Højskole og Bridge: Faglig forkælelse

Kurset foregår fortrinsvis i den historiske hovedbygnings charmerende lokaler og ledes af landets bedste instruktører. Programmet består af undervisning, spil og turneringer med præmier samt af foredrag, udflugter, morgensamlinger og højskoleaftener.

Undervisningen tager hensyn til kursisternes erfaring og faktiske færdigheder. Emner kunne være:
− det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
− indmeldinger og oplysningsdoblinger
− modparten blander sig
− Stayman og Jacoby
− spilføring i sans og farve

Der gives en teoretisk gennemgang af emnerne, men du får også lejlighed til at øve dig med kort i hånden. Der er lagte spil inden for de enkelte emner.

UNDERVISERE

JACOB RØN
Jacob er hovedmanden på Bridge på Brandbjerg Højskole. Jacob har bl.a. skrevet bøgerne om ”Nordisk Standard” og har udgivet cd-rommer om bridge. Jacob skriver i Dansk Bridge og underviser i Blaksets Bridgecenter.
Udover Jacob Røn kan du i nogle af ugerne møde:

H.C. NIELSEN
Professionel bridgeinstruktør med eget bridgehus i Vejle. OL-bronzevinder 2016.

PETER NIELSEN
Underviser i Blaksets Bridgecenter. Peter underholder desuden gerne med en sang eller to om aftenen.

MADS EYDE
Bridge er Mads´store passion, hvad enten det drejer sig om konkurrencen eller det sociale ved spillet. Han har elsket spillet og alle dets udfordringer, lige siden han begyndte som 25-årig. Mads er uddannet pædagog, men har de seneste år arbejdet som selvstændig. Mads er kendt som en gudbenådet sælger, hvad enten det drejer sig om mandler, antikviteter eller bridgeviden. Mads har vundet et DM og store turneringer i udlandet på både Island og Madeira.

SIGNE BUUS THOMSEN
Signe elsker bridge, fordi bridge er alt det bedste i livet: Venskab, kærlighed, konkurrence og spænding. Det er derfor ikke så mærkeligt, at den tid, hun har tilovers fra livet som lærerstuderende, bliver brugt på bridge. Udover at spille på damelandsholdet og spille professionelt i USA, underviser Signe bl.a. i Blaksets Bridgecenter. Som underviser lægger hun enormt meget vægt på, at det skal være sjovt. Med humor kommer man langt. Derudover tror Signe på, at man lærer bedst ved at prøve sig frem og ikke forsøge at være så perfekt hele tiden, for det er simpelthen umuligt med bridge.
Signe har vundet guld i pokalen + mix-par (+ damepar), sølv i åben par og har 3 junior-EM medaljer.

Kursusinfo

PARTNERE SOM IKKE SPILLER BRIDGE

Måske kunne du have lyst til at tage din partner med, indlogere jer på dobbeltværelse, nyde måltiderne sammen og ellers deltage i to forskellige emnekurser. Læs mere om de øvrige kurser på www.brandbjerg.dk. I de øvrige uger er du velkommen til at tage din partner med, i det omfang der er plads på skolen. Ring og hør nærmere.

UDFLUGTER 2018

UDFLUGT 2 (Uge 30):
Kongernes Jelling, Jellingstenene, Vejle Ådal og Nørup Kirke. Vi oplever museet i Jelling og får den spændende beretning om Danmarks vugge, Gorm og Harald, højene og stenene. Vi besøger også landets flotteste barok-udsmykkede kirke og den underskønne natur i Vejle Ådal.

Kursusperioder og priser

DATO:
23. – 29. juli 2018

PRIS:
Uge 30:
Dobbeltværelse. 4.700 kr. Enkeltværelse: 5.100 kr.
Inkl. kost/logi, undervisning og udflugter. Alle værelser har eget bad, toilet, lille altan og wi-fi.

*Der gives 250 kr. i rabat til medlemmer af Ældre Sagen

** Der gives 400 kr. i rabat ved tilmelding af min. 8 personer fra samme klub på samme kursus. (Kan ikke kombineres med rabat til medlemmer af Ældre Sagen).

Mulighed for afhentning/bringning ved Vejle Station mod betaling og angives ved tilmeldingen.

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Ved bestilt transport ved ankomst køres der fra Vejle Banegård kl. 15.00.
Ved bestilt transport hjem køres der til Vejle Banegård kl. 10.00.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk