Vandrekurser 2019

VANDRINGER I ØSTJYLLAND

Mandag 13. – fredag 17. maj 2019
Vi oplever foråret i det smukke østjyske landskab. Glæd dig til den smukke Vejle Ådal med de brede enge, Grejsdalen med sine dramatiske skrænter og den rislende bæk, Kongernes Jelling, hvor vi hører sidste nyt om Gorm, Thyra og Harald Blåtand og skønne dage med høj himmel og vidtstrakte udsigter.
Vandreturenes længde er på 13-18 km og varierer i sværhedsgrad, da landskaberne er meget varierede ift. kupering og bevoksning – det er til gengæld det, der gør området så magisk, og du kan godt glæde dig!
På højskolen nyder vi sammen morgensamlinger, inspirerende foredrag og sang. Om aftenen forkæles du med god mad fra Brandbjergs veloplagte køkkenhold, og dagene slutter med kaffe og hygge med medkursister fra hele landet.

VANDRING I SOMMERFERIEN

Mandag 22. – Søndag 28. juli 2019
Gå dig glad i godt selskab. Glæd dig til at opleve spændvidden i landskaberne fra smeltevandsdale, en imponerende dødis-sø, smukke bøgeskove, bjergtagende udsigter og hyggeligt samvær undervejs. Vi vandrer og får fortællinger om natur og mennesker i fortid og nutid og har mulighed for at stille spørgsmål og lære landskabet bedre at kende ved hjælp af dygtige naturvejledere med indgående kendskab til landskaberne.

De daglige vandringer er mellem 12- 15 km – i varierende og udfordrende landskab. Dagene krydres med højskolehygge, morgensamling, inspirerende foredrag og sang. Nyd den gode mad fra Brandbjergs veloplagte køkkenhold og slut dagene af med aftenkaffe eller et glas rødvin i atriumgården.