Naturfotografi

Mandag 22. – Søndag 28. juli 2019
Naturfotografi – Naturen som motiv, Brandbjerg som ramme og den professionelle naturfotograf som kyndig vejleder og sparringspartner. Lær om motiver, lys / skygge, komposition og perspektiv, når vi drager ud i vores uberørte naturskov med rislende bæk, mosbegroede stammer, fredfyldte lysninger og stejle skrænter – og bliver bedre (natur)fotografer. Undervisning i teknik, motiv og optimale forhold, samt konstruktiv kritik og arbejde med din egne billeder. Ugen igennem nyder vi hinandens selskab, sparring om egne og andre billeder, men også klassisk højskolehygge, morgensamling, inspirerende foredrag og muntre stunder med medkursister fra hele landet.

Kursusvært
Morten Lund

Hver morgen starter vi dagen med morgensamling med sang fra højskolesangbogen og et tankevækkende indlæg fra undervisere eller kursusledere. Ugen igennem vil der være foredrag og musikalske indslag, mulighed for hygge i atriumgården eller ved bålstedet, gåture i Brandbjergs egen skov, overnatning i vore 3 shelters ved bækken og meget andet godt.

Hver aften sluttes dagen af med Brandbjerg Café, hvor der er mulighed for at mødes på tværs af workshops og snakke og hygge sammen. Ugens sidste aften er der festmiddag.

Glæd dig blandt andet til:

Sangaften – en glad aften med musik og fællessang.

Sangaften – en glad aften med musik og højskolesang

Udflugt 

Frieftermiddag – Når udflugten slutter, har du fri resten af eftermiddagen med mulighed for at blive i Jelling og tage i friluftsbadet, smutte en tur til Vejle fjord eller noget helt tredje.

OutdoorBIO – Torsdag aften er der mulighed for outdoor-biograf i herregårdsparken bag højskolen.

Kursusprogram:

Mandag
14.30 Ankomst (ved bestilt transport køres der fra Vejle Banegård kl. 13.30)
15.30-17.30 Velkomst og rundvisning
19.00 Sangaften

Tirsdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Foredrag
19.00 Lynhistorier

Onsdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Foredrag
19.00 Sangaften – højskolesang

Torsdag
8.30 Morgensamling
9.15 afgang – udflugt
14.30 Bussen kører retur til Brandbjerg
15.00- frieftermiddag
19.30 – Friaften

Fredag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
16.00 Drømmen om det smukke spil – foredrag
19.00 – Bålhygge i parken

Lørdag
8.30 Morgensamling
9.15 Workshop
15.30 Festforberedelser v. kursusvært
19.00 – Festaften

Søndag
9.00 Ugeafslutning og fælles afsked v. Morten Lund
10.00 Farvel og tak for denne gang (ved bestilt transport hjem køres der til Vejle Banegård kl. 10.00)

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30. Lækker frokostbuffet kl. 12.15, samt dejlig aftensmad kl. 18.00. Brandbjergs køkken har sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. 21 er der aftenkaffe.

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer. Det endelige program fremsendes ca. 14 dage inden kursusstart.

Naturfotografi: Naturen som motiv- Brandbjerg som Ramme.

Bliv klogere på dit kamera .. og dig selv. Lær om motiver, lys / skygge, komposition og perspektiv, når vi drager ud i naturen og bliver bedre (natur)fotografer. Der vil både være undervisning i teknik, motiv og optimale forhold, samt konstruktiv kritik og arbejde med de billeder, du tager i løbet af workshoppen.

Naturfotografi foregår – i sagens natur – udendørs, dog vil der være mulighed (men ingen garanti) for, at dagen indledes og afsluttes under tag. Der er mulighed for at fotografere i Herregårdsparken bag højskolen eller i Brandbjerg Sønderskov, vores uberørte naturskov med rislende bæk, mosbegroede stammer, fredfyldte lysninger og stejle skrænter.

Kurset er for alle fotointeresserede uanset niveau og udstyr og omfatter generelle, grundlæggende og avancerede fototeknikker, som formidles i en blanding af teori og praksis i den rige og varierede natur omkring Brandbjerg Højskole.

Kursusindholdet vil løbende blive afstemt efter kursisternes individuelle niveau og ønsker samt underviserens ambition om at opkvalificere hver enkelt deltagers kompetencer i praktisk fotografering, billedforståelse og fordybelse i naturen i relation til kunsten, at skabe både dokumentariske og kunstneriske motiver, der vækker opmærksomhed.

Kursusperioder og priser

7 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.950 ,-
Tillæg for enkeltværelse*:    kr. 600 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag 22. – Søndag 28. juli 2019

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart.

Ved afbud før 4 uger før kursusstart, frafalder indmeldelsesgebyr kr. 500. Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart, refunderes det samlede kursusgebyr ikke.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk

Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X