Velkommen til Nordic Salsa Camp 2018 – Lets Play Together!

Vi ser frem til at møde jer til et brag af en Nordic Salsa Camp 2018 med ”Cuban Salsa, Passion & Fun” – Tilsat sensual bachata og kizomba, lækre kultur workshops og et skønt legende socialt samvær!

Vi er i fuld gang med at udarbejde program, hvor målet traditionen tro er, at lave en endnu bedre Nordic Salsa Camp 2018 end sidste år, hvor temaet i år er: ”Lets Play Together” – I kan bare glæde jer! – Vi vil offentliggøre programmet i løbet af foråret.

Temaet ”Let Play Together” er en fortsættelse af sidste år tema ”Lets Connect” – Hvor vi i år tager et trin videre og sætter fokus på at bruge ”connection” til at give den fuld gas med at lege, flirte, drille, battle, improvisere og dramatisere sammen i dansen – Samt med at udforske og opleve, hvordan dans og leg kan være brobygger til at fremme kulturmøde, venskaber og fællesskaber på tværs af køn, alder, nationalitet, etnicitet og geografi. Kort og godt – Cubansk salsa, når den er bedst!

Til at løfte denne opgave er det med stor glæde og fornøjelse, at vi igen i år kan præsentere jer for sidste års super team af dygtige, pædagogiske og socialt nærværende instruktører, musikundervisere, kulturfagslærere samt nye undervisere. – Det kan I bare se frem til!

I kan tilmelde jer på den cubanske salsa danse-linje eller på den cubanske salsa band linje. Der er i alt omkring 180 pladser delt mellem 166 pladser til danse-linjen og 14 pladser til Salsa Band-linjen. 40 af de 166 pladser på danselinjen er reserveret til deltagere fra udlandet!

I kan endvidere tilmelde jer på 5 danse-niveauer: Intermediate / Advance 1 / Advance 2 / Advance 3 & Advance 4. Dernæst vil vi tilbyde en audition blandt deltagere, der tilmelder sig på niveau 4, for at lave et ekstra niveau advance 5 med op til 30 deltagere.

Målet er en Camp med lige balance mellem mand/kvinde (fører/følger) på hvert niveau. Vi vil derfor anbefale at I tilmelder jer med en dansepartner – om muligt.

I kan tilmelde jer på dobbeltværelser, med telt eller som hjemmeboende. Vi har desværre ingen enkeltværelser. Hvis I helst ville have haft et enkeltværelse, anbefaler vi, at I tilmelder jer på dobbeltværelse med en god salsaven, eller I tilmelder jer med telt, campingvogn eller auto-camper. Vi vil arrangere en endnu bedre “telt-camp” i år med alle de nødvendige faciliteter til bad, omklædning, hygge og socialt samvær på telt-campen.

Bekræftede undervisere er pt.:
Danseinstruktører: Diana Meldgaard, Geldys Morales, Luis Duarte & Hot Tumbao, Rohan Brown, Sassan Ito, Steffen Tofthøj, Thomas Nygaard, Yanek Revilla & Sabor DKY, Yuliet Estrada & Maria Hover (kizomba).

DJ´s: DJ-Leo D´Cuba, DJ-Luis, DJ-Yanek

Musikundervisere: Carlos Peréz, Theo Benjamin Hjorth, Rasmus Sejersen assisteret af Bo Johansen og Diana Meldgaard.

Undervisere kultur workshops: Carlos Peréz, Diana Meldgaard, Rasmus Sejersen, Yuliet Estrada, Mette Øyås Rasmussen, Thomas Nygaard, Rohan Brown, Yanek Revilla, Carl Nielsen.

Ny kursusledelse
Som en nyhed i år kan vi endvidere præsentere jer for en ny kursusledelse med Carl Nielsen og Mette Øyås Rasmussen, der vil præsentere Brandbjerg Højskole. Vi ser frem til at møde jer alle og skabe en forrygende Camp sammen!

Samtidigt vil vi her give en stor tak og knus til forstander Simon Lægsgaard for hans utrolige engagement og inspirerende humor som kursusleder på Nordic Salsa Camp de sidste 7 år. – Samt ønske Simon god vind med de nye opgaver han skal løse på Brandbjerg Højskole!

TILMELD KURSUS

Status venteliste:

Danse-linjen kvinder:
– For at sikre lige kønsbalance er der pt. venteliste til kvinder fra DK og udenfor DK på alle danseniveauer på danse linjen.

Anbefaling: Det bedste du kan gøre som kvinde er:
–  Tilmeld dig nu, så du kan komme betragtning, hvis der kommer et afbud

Vi vil optage kvinder fra ventelisten i takt med at der tilmelder sig flere mænd ift, hvordan det passer med kønsbalance og sammensætning af danske og udenlandske salseras på de enkelte danseniveauer.

Danselinjen mænd
– Der er lige nu venteliste til mænd på alle danseniveauer

Salsa Band linjen
Plads for både kvinder & mænd

Se danseprogram herunder eller download det HER

Se salsa band program herunder eller download det HER

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
X