Danse niveauer

Valg af danseniveauer i Cuban salsa

I kan tilmelde jer på følgende 5 danseniveauer:  Letøvet, øvet 1, øvet 2, øvet 3 og øvet 4. I tilmelder jer som udgangspunkt til Campen på jeres niveau i Cuban salsa ud fra nedenstående beskrivelse af niveauerne.  Det er en beskrivelse til at guide jer til at tilmelde jer på nogenlunde det rigtige niveau i cubansk salsa, da betegnelserne for niveauer er forskelligt fra danseskole til danseskole. På selve Campen vil vi lave en endelig finjustering af hold og danseniveauer.

Letøvet: 

Du har gennemført, hvad der svarer til ca. 20 timers letøvet undervisning og/eller danset salsa i mindst 6 mdr. Du er sikker i rytmen, kan variere din dans og er ikke bange for at arbejde med kroppen.

Øvet 1:

Du har gennemført hvad der svarer til ca. 40 timers undervisning på begynder- og letøvet niveau og /eller danset salsa i mindst et år. Du kan nu danse salsa uden ”at tænke”. Dansen begynder at flyde, du vil gerne ha et større repertoire

Øvet 2:

Du har modtaget salsaundervisning i 3 sæsoner svarende til ca. i alt 60 timers undervisning og har danset salsa i mere end halvandet år. Du lærer meget hurtigt nu, og du har nu fået fokus på stylingen og kropsarbejdet.

Øvet 3:

Du har modtaget mindst 80 timers holdundervisning suppleret med kurser på festivaler etc. Du har danset salsa i mindst 2 år. Du er allerede en rutineret danser, som lærer nyt meget hurtigt, og ønsker nu at få helt styr på din styling og kropsarbejde og indarbejdelse af afro/cubanske elementer.

Øvet 4:

Du er rutineret salsadanser på højt niveauer, der har danset salsa i mange år og du har styr på styling og kropsarbejdet. Du nyder af blive ud fordret med bl.a. afro/cubanske elementer og ønsker at perfektionere din dans i forhold til lytte, improvisere og udtrykke dig stilmæssigt og kropsligt ud fra din fortolkning af musikken.