Sociale aktiviteter

Lets Play Together!

Det er temaet for Nordic Salsa Camp 2018, hvor I kan give den max gas med bevægelse, leg, hyggeligt socialt samvær, dejlige oplevelser, nærvær, lidenskab, fis, sjov og ballade.    Kort og godt få en uge med ferie og fest, hvor I får friske vitaminer i depotet og fyldt tankene op med en række inspirerende sociale aktiviteter, som bla. omhandler:

Tema-aftenerne

Hver aften fra 21.30-01.00 er der salsatek med temaer og shows i salsateltet og Sensual lounge med kizomba, bachata m.m.
hvor I kan danse gulvet hedt.  Temaerne de enkelte aftener bliver:
Mandag: Social Night
Tirsdag:  Theme Night (Vil blive annonceret i maj)
Onsdag:  Barbecue and Free Playing Night
Torsdag: The stage is yours night
Fredag:   Gala Party with the Nordic Salsa Camp Band

Magi, shows, og inspiration

Der er magi, animation og shows hver aften i Salsateltet, hvor instruktører og kursister byder på spektakulær underholdning og inspiration. Hvilket er en af Campens mest populære aktiviteter.

Scenen er din

Hver torsdag afholdes der “Scenen er din”, hvor I har mulighed for at underholde med et indslag ud fra, hvad I har på hjertet.   “Scenen er din” er vokset til at blive en super populær tradition, hvor det er både tilladt og højt værdsat at træde ud af sin vante komfort zone og give den gas med både sjove, alvorlige og reflekterende indslag.

Barbecue gruppen

Onsdag aften er der barbecue med  atriumgården, hvor  et team med Michel Chef de Cuba og kursister vender lækkert kød på grillen og sørger den perfekte stemning for en dejlig hyggelig aften. Har du lyst til lave barbecue sammen med Simon så send en mail til Carl på cn@webnetmail.dk  – Eller meld dig til, når du ankommer på Campen!

Køkken-Smiley-Konkurrencen

I 2018 fortsætter køkkenet successen fra de sidste år med at videreudvikle temaet: Nordic Kitchen with a Latin Tvist ” med fokus på at lave lækre retter, der styrker fysisk, mental og sanselig oplevelse og velvære. I kan glæde jer til at opleve, hvad  Yvonne køkkenchef & højskolens salsa-køkken-teamet kan fremtrylle af lækkerier – Assisteret af El Chef Cubano, Miguel Gonzales, fra Habana!

Tradionen tro fortsætter vi den super populære “Køkken-Smiley-Konkurrence”, om hvem hvilket dansehold, der kan få tildelt flest smiley af køkkenpersonalet med at tørre borde af, feje gulv og rydde op efter frokost og aftensmad. Vinderne får 10 flasker champagne til deling. Alle tricks gælder for at servicere og indsmigre sig på køkkenpersonalet!

Foto/Video gruppen

Har du lyst til at være med i foto/videogruppen og tage fotos og videos af Campen så send en mail til Carl: cn@webnetmail.dk

Film

Mandag, tirsdag og torsdag vises der film med relation til dans og Cuba. Har I forslag til film og musikvideoer I gerne vil have vist på Campen, så send mail til Carl på cn@webnetmail.dk

Forberedelsesgruppen

Har I lyst til at være med til at pynte Campen op i den rette la Fiesta Cubana stemning, så er I yderst velkomne til at deltage i forberedelsesgruppen som ankommer lørdag den 8. juli mellem 12.00-13.00. Det er super hyggeligt og I lære rigtigt mange at kende. Send en mail til Carl, hvis I vil være med. cn@webnetmail.dk