Personlig power & frugtbart samarbejde

Personlig Power og frugtbart samarbejde handler om netop det: personlige styrker og hvordan vi sætter dem i spil, så vi dels bliver klogere på os selv, dels bliver klogere på at indgå i samarbejder på den bedst tænkelige måde. En uge med fokus på dig selv, dine vaner og dine styrker. Vi fokuserer på personlighedstyper, samarbejdsmønstre, kropssprog, vaner og hvordan vi ændrer dem. I løbet af ugen arbejder vi med personlighedtypetest, positiv psykologi, kropskendskab og handlemod.

Kom og find modet til at handle, bliv klogere på dig selv – og hvordan du samarbejder klogt med andre – og find inspiration til nye måder at møde livet på.

Kursusvært
Charlotte Zeberg Johnsen politolog og ivrig cyklist. Charlotte er kursusleder på Brandbjerg højskole og underviser i politiske fag om aktivisme, demokrati og aktivt medborgerskab. Charlotte elsker mødet mellem mennesker, en god debat og i særdeleshed de aha-oplevelser, der kan komme ud af både møder og debatter.

Undervisere
Per Tørslev, konsulent med fokus på organisationsudvikling, mennesker og kultur. Certificeret underviser af flere CFLværktøjer, herunder JTI, Decision Styles, Karrieremodellen og LEA.

Flemming Madsen, master in learning and positive psychology, coach og HR-Chef i Vejle Kommune

Henrik Jansson, driver i dag Kragelund Consulting, hvor han hjælper mennesker og organisationer med at blive de bedste udgaver af sig selv og dermed skabe bedre resultater individuelt og sammen. Henrik arbejder ud fra en overbevisning om, at vi opnår de bedste resultater, både som mennesker og som organisationer, ved at udfolde vores fulde potentiale. For at vi kan det, skal vi vide, hvem vi er, hvad vi vil opnå, og hvad der motiverer os. Vi skal turde tage ansvar for os selv og for fællesskabet og være i stand til at håndtere uenigheder, så de skaber konstruktiv fremdrift for alle parter.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 75871500 eller bh@brandbjerg.dk

Kursusprogram

Mandag 22. oktober
11.00-12.00 Ankomst og indkvartering
13.00-14.30 Velkomst, rundvisning. Hvem er vi? Og hvad skal vi? v. Charlotte Zeberg
Velkomst og rundvisning, hvor du bliver lidt klogere på Brandbjerg Højskole og hvem vi er, hvad du kan forvente dig af ugen, samt lidt om hvem dine medkursister er.
15.00-17.30 Per Tørslev: Teamkompasset / JTI-test. Vi dykker ned i Jungs psykologi og går bag om teorierne, vi arbejder målrettet med personlighedstesten JTI – en JTI-profil er et testværktøj, der fokuserer på menneskers præferencer, det vil sig vores foretrukne måde at agere på i livet. Målet er at opnå en god forståelse af egne præferencer og hvilket bidrag egne præferencer typisk giver til et samarbejde.
19.00-20.30 Musikalsk hyggeaften
20.30 – Aftenhygge og snacks i herregården

Tirsdag 23. oktober
09.15-12.00 Per Tørslev Teams, roller og teamøvelser med udgangspunkt i personlighedsanalyse. Vi fortsætter med JTI, men flytter nu fokus til teams, roller og teamøvelser med udgangspunkt i personlighedsanalyse. Vi bliver klogere på, hvordan vi agerer i grupper, hvilken rolle vi påtager os, og hvordan vi bedst arbejder sammen med andre ‘typer’.
13.00-16.00 Teambuilding v. Per Tørslev. Teamøvelser: hvad betyder noget for os hver især i et samarbejde.
16.15-17.00 Gåtur i Brandbjerg Sønderskov m. Charlotte Zeberg
Mulighed for en frisk tur i højskolens skov.
19.30- 21.00 Højskoleaften – wayfinding
Tre vidt forskellige mennesker fortælle om deres valg og veje, til det de netop nu arbejder med. Mød unge og ældre, lønmodtagere og selvstændige – nogle der har holdt fast i samme interesse igennem hele arbejdslivet, men udfoldet den på forskellig vis, og andre der har skiftet brancher flere gange. Nogle har haft let ved at træffe valg, og andre har brugt lang tid på at finde frem til det de nu gør
21.00- Aftenhygge og natmad i herregården

Onsdag 24. oktober

09-15-12.00 Henrik Jansson- Personlig power og gennemslagskraft
Hvem er jeg? Hvad er Personlig power og gennemslagskraft? Hvordan øger jeg min gennemslagskraft?

13.00-17.00 Henrik Jansson – At leve et liv i balance
Hvad er et godt liv? Hvad udfordrer et liv i balance? Hvad sikrer jeg et liv i balance?
Hvad for et liv vil jeg gerne skabe – for mig …?

19.00 – Friaften – hygge i herregården

Torsdag 25. oktober
09.15-12.00 Henrik Jansson – Hvad er en konflikt?
Hvilke konflikthåndteringsstile findes der? Hvordan håndterer jeg typisk konflikter – TKI-test inkl. refleksion? Hvad kan jeg gøre bedre?

13.00-16.00 Grejsdalsstien m. Charlotte
Vandretur, hvor vi nyder noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur, lytter til fuglene … og drikker vores medbragte kaffe på en af rutens lækre åndehuller. En skøn eftermiddag i højskolens egen skov, der er noget så sjældent som urørt naturskov, lige på kanten af Grejsdalen. PS: Medbring praktiske sko eller et ekstra par tørre strømper.
16.30- Festforberedelser
18.30 Festmiddag og hygge

Fredag 26. oktober
07.45 -08.30 Morgenmad
09.00-11.30 Positiv Psykologi – personlige styrker v. Flemming Madsen
Mange års erfaring med ledelse og HR sættes i spil, når Flemming runder ugen af og udfordrer vores måde at se verden og os selv på. Med afsæt i positiv psykologi, udfordres og provokeres vi til at arbejde med vores verdenssyn og selvbillede, for derigennem at give os større engagement, arbejdsglæde og tro på egen og teamets kraft.
11.30-12.00 Opsamling og evaluering
Ugen rundes af, vi siger farvel og tak til hinanden.
12.00-12.30 Frokost
Afrejse – farvel og tak for denne gang

Kursusperioder og priser

5 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 5.250 ,-
Enkeltværelse*:    kr. 5.650 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 26. – fredag d. 2. marts 2018 (uge 9) og
Mandag d. 22. – fredag d. 26. oktober 2018 (uge 43)

 

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Tilmelding og betaling

Betalingsopgørelse modtages pr. mail få dage efter tilmelding eller pr. post, hvis der ikke er angivet en mail adresse. Endeligt program modtages pr. mail eller pr. post ca. 2 uger før kursusstart. Ved afbud før 14 dage frafalder der et indmeldelsesgebyr på 500 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kursusstart mistes hele kursusgebyret.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Brandbjerg Højskole på 75 87 15 00 eller bh@brandbjerg.dk